Recensie Simone Rijpma

  • Waarom heb je voor GO180 gekozen?

Voor de werkwijze van het programma, fijne en compacte sportschool, goede begeleiding en resultaatgericht. Elke week werd er gemonitord op mijn doelen en ik had net even dat setje nodig.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt?

Het gevoel van fitheid en vitaliteit weer terug krijgen. Dat ik na mijn zwangerschap mijn lichaam weer kon uitdagen. Aangezien ik in een vrij stressvolle tijd zat, wilde ik ook mijn stress reduceren en mij mentaal weer prettig voelen. Verder merkte ik dat mijn esthetisch doel bereikt werd. 

Waar merk je dat in?

Elke week sterker worden, blijer zijn, meer energie hebben en minder stress ervaren. 

Welke verandering heb je als het meest lastig ervaren?(denk aan: training/beweegpatroon, voedingspatroon, supplementen, slaap, reduceren stress) En hoe heb je dit opgelost?

Toch wel eten. Ik houd wel van het Bourgondische leven, maar dat tikt vrij snel aan. Daarin heb ik wel echt goede inzichten gekregen. 

Hoe voel jij je over wat je bereikt hebt?

Ik heb nog niet helemaal mijn doel bereikt omdat de verhuizing naar Brabant wat roet in het eten geeft, maar kan niet wachten om het weer op te pakken.

Wat heb je geleerd?

Meer inzichten gekregen wat mijn lichaam nodig heeft en dat ik van sporten toch echt heel veel beter word. 

Wat is nu je volgende stap?

Sporten weer oppakken. 

Wat wil je delen met andere mensen over je ervaring met ons?

Heel blij dat ik bij jullie heb getraind. Gezien de verhuizing naar de andere kant van het land kan ik het niet voortzetten. Martijn en Harold, heel erg bedankt voor jullie begeleiding!