We Are GO180

We are GO180

Wij helpen jou met het bouwen van een gezonde leefstijl.

gids voor het maken van je eigen voedingsschema GO180 Leeuwarden

Onze personal coaches helpen je graag met het bouwen van jouw toekomst. Vanuit onze prachtige boutique club in Leeuwarden bieden we je de persoonlijke begeleiding die nodig is om jouw doel te bereiken. Met de juiste eet-, beweeg en leefstijladviezen is er meer mogelijk dan je je nu voor kunt stellen. Begin vandaag nog met het werken aan jouw doel. Build your tomorrow!

Onze missie en visie

Wij willen je helpen om het optimale uit jouw leven te halen. Dat doen we door met veel aandacht en volgens bewezen technieken te werk te gaan, goed te luisteren en onszelf continu te verbeteren. Stap voor stap. De toewijding die jij ons geeft, krijg je van ons terug. We gaan samen met jou aan de slag om jouw persoonlijke doelen en gewenste resultaat te bereiken. Zo helpen we je om met meer energie en zelfvertrouwen in het leven te staan.

 

  • Gespecialiseerde trainers en coaches
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Training afgestemd op jouw niveau en doel
  • Gezonde en uitgebalanceerde voedingsprogramma’s
  • Coaching op mindset en gedrag

GO180 filosofie

Symptomen van een Burn-out

Mindset

Gedrag kan in de weg staan van het bereiken van jouw doelstellingen. Niet voor niets is coaching de basis van al onze programma’s. Een sterke en positieve mindset is de basis voor een gezond en vitaal leven. In onze aanpak staat het verbeteren daarvan centraal. 

Onze coaching is erop gericht je bewust te maken van oude gewoontes en die stap voor stap te veranderen. Dat is niet altijd makkelijk, maar zeker niet onmogelijk. We helpen je nieuwe gewoontes toe te passen in het dagelijks leven. Je zult zien: daardoor komen je doelen veel sneller binnen handbereik. 

GO180 receptenboek HR68

Voeding

Het aanleren van een gezond en gebalanceerd voedingspatroon is enorm belangrijk. Binnen jouw programma helpen we je daarbij. We bepalen samen je gezondheidsdoelstellingen en stemmen je voedingspatroon daarop af. We stellen een voedingsplan voor je samen waarmee je toewerkt naar jouw gewenste resultaat.

GO180 21

Personal Training

We zorgen voor een persoonlijk trainingsprogramma, op basis van de data die we tijdens de intake verzamelen. Dit programma is volledig gebaseerd op de effectiefste methodes, wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Onze trainingssessies zijn altijd ingericht op jou, je startpunt en je doelstelling.

Fitness Leeuwarden

Herstel

Wat je persoonlijke doel ook is: je progressie en resultaat hangen af van je herstel. Met het juiste herstel haal je meer waarde uit de trainingen die je gedaan hebt en voorkom je blessures. 

Vooruitgang in je gezondheid, prestatie en vitaliteit is afhankelijk van de balans tussen belasting en herstel. Trainingen plannen we vooraf, maar we houden ook altijd rekening met alle factoren die herstel bevorderen. Denk daarbij aan voeding, slaap, lifestyle en stress.

Lees meer