GO2day

GO2day

Train je het liefst in een rustige gym, waar de coaches je kennen? En wil je vandaag nog een sessie doen, omdat je niet weet hoe jouw agenda er morgen uitziet? GO2day is flexibel fitnessen met persoonlijke aandacht van de ervaren coaches van GO180.

Bij dit programma inbegrepen:

Met dit lidmaatschap ben je onderdeel van onze club en maak je gebruik van de beste materialen en faciliteiten. Je wordt gekoppeld aan een coach die jouw beginsituatie uitgebreid analyseert. Op basis van een persoonlijk trainingsschema train je veilig én doelgericht. Je sport zelfstandig op tijden die jou passen. Je bent lid van onze club en maakt gebruik van alle faciliteiten van onze stijlvolle gym. Laat je ook inspireren door andere gedreven sporters!

Zelfstandig en flexibel fitnessen? Dan is GO2day het perfecte programma voor jou. Neem contact op door te mailen naar info@go180.nl, of bel naar 058 203 8080.

 

  • Online trainingsschema en progressie template
  • Updates in trainingen (8x op jaarbasis, elke 6 weken)
  • Metingen aan het lichaam (8x op jaarbasis, elke 6 weken)
  • Persoonlijke aandacht van ervaren coaches
  • Handdoeken service en een herstel-shake na iedere training
  • Onderdeel zijn van de club
  • Onbeperkt zelfstandig trainen
  • Dagelijks zelf inboeken/ reserveren via onze eigen app, zodat het nooit te druk is
  • 3 maanden lidmaatschap, daarna maandelijks opzegbaar

Samen zelfstandig trainen

GO2day is flexibel fitnessen met persoonlijke aandacht van de ervaren coaches van GO180. Samen maken we een doelgericht schema op basis van jouw persoonlijke doelen. Ben je voor het eerst bezig met fitter worden? Of heb je al wat ervaring? Wat je beginsituatie ook is, wij helpen je om veilig en doelgericht te trainen.

Je volgt een persoonlijk trainingsschema. Jouw coach zal elke 6-8 weken een update verzorgen in je trainingsschema’s en jouw progressie meten. Ook kun je voorkeuren online doorgeven. Je maakt gebruik van alle faciliteiten van onze stijlvolle gym en ontvangt inspiratie en informatie over gezonde eet- en leefgewoontes.

Gedurende drie maanden train je zelfstandig op tijden die jou goed uitkomen. Bij ons is het nooit te druk. Trainingen inboeken via onze eigen app is heel eenvoudig.

Heb je een vraag? Stel die gerust! Wij helpen je graag.

Onze werkwijze

GO2day programma

Persoonlijke assessment

We beginnen met een uitgebreid assessment. Daarbij stellen we je vragen om inzicht te krijgen in je leefstijl en je startniveau. We analyseren je huidige lichaamsbouw en bespreken de doelen die je wilt behalen. Zo komen we tot een trainingsschema dat perfect op jouw lichaam, startniveau en doelen is afgestemd.

GO180 123

Online trainingsschema’s, progressie template en evaluatie

Op basis van de informatie die tijdens het assessment verzameld hebben, gaan we aan de slag. We stellen een persoonlijk trainingsschema op dat past bij jouw doelen en startniveau. Deze leggen we uit en nemen we met je door. Zo kun je veilig en doelgericht van start. Na 6-8 weken toetsen we de doeltreffendheid van het schema, bespreken we de resultaten en stellen we bij waar nodig.

GO180 33

Onderdeel zijn van onze club

GO180 is een club waar persoonlijke aandacht en gezondheid centraal staat! Een plek voor jezelf en je gezondheid. Ook met GO2day kun je gebruik maken van onze uitgebreide faciliteiten en ben jij onderdeel van onze prachtige club. Wees welkom!

Flexibel fitnessen met persoonlijke aandacht van onze ervaren coaches? Schrijf je nu in voor GO2day!

Ben je op zoek naar persoonlijk advies en begeleiding? Bekijk dan bijvoorbeeld onze programma’s Essentials of GO2Gether.