GO180 Leeuwarden

Fundamentals

Met dit programma werk je aan het creëren van een krachtige mindset en het veranderen van je gedrag. Door te werken aan je eet-, leef- en beweeggewoontes ontwikkel je een gezonde leefstijl waarop je terug kunt vallen.

Bij dit programma inbegrepen:

Met dit programma leren we je een krachtige mindset te creëren, door je gedrag te veranderen. Zo ontwikkel je een gezonde levensstijl waar je op terug kan vallen en werken we aan je eet-, leef- en beweeggewoontes.

Direct al zin om te starten bij GO180? Neem direct contact op met onze coaches, door te mailen naar  of bel naar 058 203 8080.

  • Intensieve begeleiding voor zes maanden
  • Persoonlijk assessment
  • Het Fundamentals-handboek en -werkboek
  • Doelgerichte personal training
  • Voedingsadvies en begeleiding
  • Wekelijkse coaching en evaluatiegesprekken

In de praktijk

Wil je een omslag maken in jouw leven? Dan is het Fundamentals-programma de sterke basis die je nodig hebt. Tijdens dit programma ga je zes maanden aan de slag met het drastisch verbeteren van jouw kwaliteit van leven. Je leert bewuste keuzes te maken en ontdekt wat er voor jou wel of niet werkt op het gebied van training, voeding, mindset en herstel. Zo werk je toe naar een gezonde mindset en fit lichaam. De investering voor ons Fundamentals programma is afhankelijk van diverse zaken, maar ligt tussen de 500 en 750 euro per maand. Meer weten? Ga naar pricing.

Tijdens een persoonlijk assessment gaan we op zoek naar jouw doelen en drive. Je mindset en gedrag staan centraal tijdens dit programma; je leert stap voor stap waarom je iets doet en hoe je je gedrag kunt gebruiken om je doelen te bereiken. Je persoonlijke coach begeleidt je hier met veel toewijding bij, maakt een duidelijk plan en geeft je alle adviezen die je nodig hebt. Twee keer per week ontmoet je jouw coach in onze high end club voor coachingsgesprekken en training.

Onze werkwijze

We Are GO180

Intensieve begeleiding voor 24 weken

Het Fundamentals-programma is de basis die je nodig hebt voor een duurzaam resultaat. Als je voor een omslag in je leefstijl wilt zorgen en patronen wilt doorbreken, is het noodzakelijk om daar voor een langere periode mee aan de slag te gaan. Tijdens ons Fundamentals-programma word je daarom 24 weken lang intensief begeleid. Zo leggen we samen een fundament van gezonde eet-, beweeg- en leefgewoontes waar je altijd op terug kunt vallen.

GO180 100

Persoonlijk assessment

We beginnen met een uitgebreid assessment. Daarbij stellen we je vragen om inzicht te krijgen in je leefstijl en voedingspatroon. Binnen dit programma leggen we focus op de beweegredenen achter jouw doel. Wat is de drive om te bereiken wat je wilt bereiken? Daarnaast analyseren we je huidige lichaamsbouw en doorlopen we de doelen die je wilt behalen. Op basis van al die informatie komen we tot een transformatieplan dat op jouw lichaam en leven is afgesteld. De voortgang bespreken we wekelijks.

Hoe maak je van sporten een gewoonte?

Het Fundamentals handboek en werkboek

Tijdens de eerste afspraak met jouw persoonlijke coach ontvang je het Fundamentals handboek en werkboek. Aan de hand van de theorie en opdrachten in deze boeken leer je de basis voor het leven van een gezond, vitaal en krachtig leven. Je vindt er informatie over mindset en gedrag, training, voeding en leefstijl die je duurzaam leert toepassen binnen jouw leven. 

GO180 64

Doelgerichte personal training

Op basis van de informatie die tijdens het assessment verzameld hebben, gaan we aan de slag. We ontwikkelen we transformatieplan op maat dat elke keer weer wat meer van je lichaam vraagt. Elke week train je twee keer onder begeleiding van jouw personal coach in onze high end club. Samen zorgen we voor optimale progressie en resultaat.

beste eten voor het sporten

Voedingsadvies en begeleiding

Een gezond en doelgericht voedingspatroon is essentieel voor het bereiken van jouw doel. Daarom is voedingsadvies een belangrijk onderdeel van het Fundamentals-programma. Je coach adviseert en begeleidt je op het gebied van voeding. In het advies houden we rekening met jouw persoonlijke doelstellingen en leven. Met het plan staren we ons niet blind op de korte termijn, maar bieden we een oplossing die je helpt om je gezonde leefstijl ook in de toekomst te waarborgen.

Symptomen van een Burn-out

Wekelijkse coaching en evaluatiegesprekken

Tijdens dit programma staat coaching op mindset en gedrag centraal. Jouw coach brengt je met behulp van het Fundamentals handboek, werkboek én wekelijkse coaching de belangrijkste principes bij van training, voeding, mindset, gedrag en leefstijl. Je leert je gedrag stap voor stap in te zetten om jouw doelen te bereiken. De coach helpt je jouw leefstijl aan te passen, zodat je beter kunt presteren (zowel privé als in je werk of opleiding), je resultaat boekt terwijl er ruimte blijft voor ontspanning en je meer van het leven kunt genieten.

Creëer een krachtige mindset, door je aan te melden bij ons Fundamentals programma!