Proefles aanvragen

Gratis proefles aanvragen

Maak vrijblijvend kennis met GO180!

Sporten en mentale gezondheid Symptomen van een Burn-out

Wil jij de beste versie van jezelf te worden? En ben je benieuwd hoe GO180 daarbij kan helpen? Meld je aan voor een gratis proefles en maak kennis met onze coaches én werkwijze. Tijdens het intakegesprek bespreken we je doelen en wensen. Je hoort hoe we je kunnen helpen en krijgt een korte training van ons. Dit alles geheel vrijblijvend. Heb je interesse? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Over GO180

Werk onder begeleiding van onze personal coaches aan jouw leefstijl. Wij helpen je vanuit onze hoogwaardige club in Leeuwarden om jouw doelen te bereiken. Hoe we dat doen? Door met veel aandacht en volgens bewezen technieken te werk te gaan, goed te luisteren en onszelf continu te verbeteren.

Wij geloven dat een sterke en positieve mindset de basis is voor een gezond en vitaal leven. In onze aanpak staat het coachen van jouw mindset dan ook centraal. Met goede eet-, beweeg-, en leefstijladviezen is er meer mogelijk dan je denkt. Benieuwd naar de werkwijze van GO180? Meld je geheel vrijblijvend aan voor onze proefles en start to build your tomorrow!

  • Maak kennis met onze trainers
  • Leer onze werkwijze kennen
  • Train in Leeuwarden
  • De proefles is geheel vrijblijvend

Meld je aan voor een gratis proefles