Healthy Ageing programma

Healthy Ageing

Gezond en vitaal ouder worden? Dan is ons Healthy Ageing programma voor jou! Je traint en leert samen met leeftijdsgenoten in groepsverband, waarbij educatieve themasessies over voeding, slaap, training en herstel je ondersteunen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Bij dit programma inbegrepen:

In dit programma richten we ons op o.a. op dagelijkse beweging, verbeteren van mobiliteit, conditie en lenigheid. Maar begeleiden we je ook naar gezonde eet- en leefgewoontes. Dit stelt je in staat om gezond en vitaal ouder te worden.

Hoewel het programma een minimale duur van 12 weken heeft, streven we naar een onbepaalde duur, omdat we bij GO180 willen bijdragen aan het gezond en vitaal ouder worden op de lange termijn.

Direct al zin om te starten bij GO180? Neem direct contact op met onze coaches, door te mailen naar info@go180.nl of bel naar 058 203 8080.

  • Persoonlijk Assessment
  • Persoonlijk trainingsschema
  • 2x per week trainen
  • Educatieve themasessies
  • Minimaal 12 weken training in een groep
  • Onbepaalde duur
  • Na 3 maanden, maandelijks opzegbaar

In de praktijk

Wil je investeren in je gezondheid en vitaliteit, zodat je volop kunt blijven genieten van bijvoorbeeld je pensioen en (klein) kinderen? Ons Healthy Ageing programma is speciaal ontworpen om je te helpen dit doel te bereiken. In een ondersteunende groepsomgeving werk je samen met leeftijdsgenoten aan het verbeteren van je algehele gezondheid en vitaliteit, terwijl je profiteert van educatieve themasessies over voeding, slaap, training en herstel.

Dit programma richt zich op het verbeteren van dagelijkse bewegingen, mobiliteit en valpreventie, met als doel om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven en optimaal te kunnen genieten van je ‘oude’ dag. Samen met onze ervaren professionals zul je leren hoe je het maximale uit je leven kunt halen, ongeacht je leeftijd.

Met ons Healthy Ageing programma investeer je niet alleen in je fysieke gezondheid, maar ook in je algehele welzijn, zodat je vol vertrouwen en energie kunt genieten van je pensioen. Neem contact met ons op voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid.

Onze werkwijze

Healthy Ageing

Persoonlijke assessment

We beginnen met een uitgebreid assessment. Daarbij stellen we je vragen om inzicht te krijgen in je leefstijl en voedingspatroon. We analyseren je huidige lichaamsbouw en bespreken de doelen die je wilt behalen. Zo komen we tot een plan en advies dat perfect op jouw lichaam en leven is afgesteld.

Healthy Ageing bij GO180

Personal training in een kleine groep

Op basis van de informatie die tijdens het assessment verzameld hebben, gaan we aan de slag. We ontwikkelen we persoonlijk plan dat inspeelt op jouw wensen en behoeften. Elke week train je twee keer, samen met je groepsgenoten, onder begeleiding van jouw personal coach in onze club. Daarbij werk je volgens een persoonlijk trainingsschema en krijg je volop persoonlijke aandacht.

Healthy Ageing GO180

Themasessies en clubgevoel

Om de week bieden we leuke en informatieve sessies aan van 30 minuten over verschillende gezondheidsonderwerpen. Leer meer over voeding, slaap, training en herstel tijdens onze interactieve quizzen, onder het genot van een bakje koffie.

Training in groepsverband, maar wél persoonlijk? Meld je dan nu aan voor ons Healthy Ageing programma!