Programs

Professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en trainen in een inspirerende trainingsomgeving, met resultaten die er toe doen.

Essentials

Gooi het roer om in twaalf weken! Met dit programma verander je in korte tijd je lichaam en je je gezondheid. We stellen jouw persoonlijke doelen vast en werken daar naartoe.

Ontdek Programma
Gym Leeuwarden

Fundamentals

Met dit programma werk je aan het creëren van een krachtige mindset en het veranderen van je gedrag. Door te werken aan je eet-, leef- en beweeggewoontes ontwikkel je een gezonde leefstijl waarop je terug kunt vallen.

Ontdek Programma
GO180 Leeuwarden

GO2Gether

Vind je samen sporten leuker dan alleen? Dan is GO2gether het programma voor jou. Werk aan jouw persoonlijke doelen in een groep van maximaal acht personen.

Ontdek Programma
GO180 166

Adaptable

Door het creëren van een vitale en veerkrachtige leefstijl werken we aan de duurzame inzetbaarheid van jouw werknemers. Dit programma is ontwikkeld om de cultuur binnen je bedrijf 180 graden te draaien.

Ontdek Programma
GO180 60

Digital coaching

Met een persoonlijk trainingsplan werk je op afstand naar een fitter en vitaler leven. Dankzij het wekelijkse contact met jouw coach en onze handige tools werk je op een goede manier aan jouw doelstellingen.

Ontdek Programma
GO180 162