Personal training Leeuwarden

Leeuwarden

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je doelen op het gebied van sport en gezondheid te behalen? Volg een personal training in Leeuwarden die jou helpt bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. In onze club werk je aan persoonlijke doelen die je met je coach hebt opgezet. Dit is de plek voor fysieke en sportieve doelen, voor verbinding en voor persoonlijke groei. Lees hier hoe jouw personal training eruitziet.

Dé plek voor personal training in Leeuwarden

Op loopafstand van hartje centrum Leeuwarden is GO180’s boutique club gevestigd. Hier vind je de perfecte omgeving om aan je doelen te werken met omstandigheden die je blijven motiveren en inspireren:

  • Verbinding, persoonlijke groei en resultaat staan centraal
  • We beschikken over cardio- en fitnessapparaten van de hoogste kwaliteit
  • Na een intensieve training kan je aan onze loungebar genieten van een herstelshake
  • In onze luxe kleedkamers met douches kom je tot rust
  • Je kan je vervolgstappen bespreken in onze privébooths
  • Dankzij de ruime openingstijden is er voor jou altijd gelegenheid om te trainen

Je personal training in Leeuwarden begint in onze boutique club waar je je eigen krachten kan toetsen. Onder begeleiding van ons team van professionele coaches helpen wij je stap voor stap naar jouw persoonlijke doelen. Je wordt gecoacht en je zal erachter komen dat je altijd meer kan dan je denkt. Een vergelijkbare personal training geven we bovendien in groepsvorm met onze Small Group Training in Leeuwarden. Motiveer en wordt gemotiveerd terwijl je samen met je groepsgenoten werkt aan je doelen.

Personal training voor het behalen van je doelen

Personal training Leeuwarden Personal trainer Leeuwarden

Personal training voor het behalen van je doelen

In onze club staan je trainingsproces en het verbeteren van je leefstijlgewoontes centraal. Tijdens de personal training in Leeuwarden werken we met een doelgerichte aanpak om te kunnen bereiken wat jij voor ogen hebt. Naast de personal coaching en doelgerichte training is er ruimte voor ontspanning. Het draait tenslotte allemaal om balans. Je vindt bij ons een open en warme club waar je graag komt om aan jezelf en je gezondheid te werken.

We doen er daarom alles aan om je een thuisgevoel te geven en een plek te creëren waar je je persoonlijk ontwikkelt en verbinding maakt met sportgenoten. Het is een perfecte combinatie tussen het volgen van personal training en het tot rust komen in onze luxe lounge.

Personal training bij GO180 in Leeuwarden

Streven naar je persoonlijke doelen hoef je niet alleen te doen. Volg een personal training in Leeuwarden en laat je begeleiden en motiveren door onze GO180 coaches. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen in het bereiken van jouw doelen? Neem vrijblijvend contact met ons op en kom langs voor een gratis proefles.

Enthousiast geworden en personal training in Leeuwarden volgen?