GO180 Leeuwarden 65

Leeuwarden

In onze club in Leeuwarden werk je aan je persoonlijke doelen die je met je coach hebt opgezet. Onze club is dan ook een plek voor o.a. afvallen, fysieke en sportieve doelen, verbinding, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Club Leeuwarden

Op een korte loopafstand van hartje centrum Leeuwarden, is GO180’s eerste privé club gevestigd. Hier vind je een club die van alle gemakken is voorzien om je te blijven motiveren en inspireren.

  • Plek voor verbindingen, persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Lounge om te herstellen en je plannen te bespreken met je coach
  • Professionele cardio- en fitnessapparatuur
  • Luxe kleedkamers met douches
  • Herstel shakes
  • Ruime openingstijden

Een essentieel onderdeel voor het behalen van je doelen

GO180 Leeuwarden 17 GO180 Leeuwarden 127

Een essentieel onderdeel voor het behalen van je doelen

In onze clubs werk je aan je persoonlijke doelen die je met je coach hebt opgezet. Of je nu sport in groepsverband of alleen, je coach werkt in elke sessie met jou samen. Tijdens je training werken we met een doelgerichte aanpak. Naast ruimte voor persoonlijke coaching en doelgericht trainen, is er ook ruimte voor ontspanning. Het draait tenslotte allemaal om balans. Je vindt bij ons een open en warme club waar je graag komt om aan jezelf en je gezondheid te werken. We doen er daarom alles aan om onze club als een tweede thuis te laten voelen. Onze club is dan ook een plek voor verbindingen, persoonlijke groei en ontwikkeling. In onze heerlijk luxe lounge met o.a. keuken, koffie gemaakt van versgemalen bonen, een herstel shake of een lekker kopje thee, kun je heerlijk tot rust komen.