GO180 162

Digital coaching

Met een persoonlijk trainingsplan werk je op afstand naar een fitter en vitaler leven. Dankzij het wekelijkse contact met jouw coach en onze handige tools werk je op een goede manier aan jouw doelstellingen.

Bij dit programma inbegrepen:

Door te starten met een persoonlijk trainingsplan zijn de eerste stappen gezet naar een fitter en vitaler leven. Door wekelijks contact met je coach te hebben en gebruik te kunnen maken van onze tools werk je gemakkelijker aan jouw doelstellingen.

Direct al zin om te starten bij GO180? Neem direct contact op met onze coaches, door te mailen naar  of bel naar 058 203 8080.

  • Persoonlijk assessment
  • Een persoonlijk trainingsplan, geschikt voor jouw trainingslocatie
  • Voedingsadvies
  • Wekelijks contact met jouw personal coach
  • Toegang tot onze online community

De juiste balans

Wil je vanuit je eigen huis of sportschool aan de slag met een GO180-trainingsplan? Met ons Digital coaching-programma haal je het beste van GO180 naar jouw locatie. We zorgen voor een persoonlijk assessment en een trainings- en voedingsplan dat past bij jouw leven. Zo zorgen we ervoor dat je jouw doelen bereikt! Meer weten over onze prijzen? Ga naar pricing.

Elke week heb je een check-in met je personal coach, die ook de rest van de week beschikbaar is om jouw vragen te beantwoorden. Op onze besloten online community heb je bovendien informatie over training, voeding, herstel en mindset en tips van andere tot je beschikking. Kortom: met onze digital coaching ontvang je alle adviezen die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan bij onze gym en privéclub in Leeuwarden.

Onze werkwijze

GO180 47

Persoonlijke assessment

Na je inschrijving ontvang je binnen 24 uur een intakeformulier met vragen over je doelen, je leef-, eet- en beweeggewoontes en meer. Daarna plannen we een digitaal contactmoment in om je formulier door te nemen en je doelen en wensen vast te stellen. 

 

GO180 100

Een persoonlijk trainingsplan, geschikt voor jouw locatie

Op basis van de informatie die tijdens het assessment verzameld hebben, gaan we aan de slag. We ontwikkelen een persoonlijk trainingsplan dat past bij jouw doelen en trainingslocatie. Zo kun je makkelijk van start, of je nou in je eigen sportschool of thuis traint. Door het traject heen toetsen we de doeltreffendheid van het schema, bespreken we de resultaten en stellen we waar nodig bij. 

GO180 receptenboek HR42

Voedingsadvies

Elke week heb je digitaal contact met je coach via de mail. Aan de hand van je voortgang en stellen we nieuwe doelen voor de komende week. We zorgen ervoor dat de tijd die jij besteedt aan training zo effectief mogelijk is en dat je gericht naar je doel toewerkt. Je voortgang geef je wekelijks op een afgesproken dag door. Heb je tussentijds vragen? Dan kun je je personal coach altijd bereiken. 

gids voor het maken van je eigen voedingsschema

Online besloten community

Je wordt uitgenodigd om lid van onze online community te worden, waarop je vragen kunt stellen en advies kunt vragen, je eigen tips kunt delen en informatie kunt zoeken over training, voeding, herstel en mindset. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt tot je beschikking!

Starten met digital coaching of eerst nog meer informatie inwinnen?