Hoe houd ik mijn werknemers vitaal?

Adaptable

Door het creëren van een vitale en veerkrachtige leefstijl werken we aan de duurzame inzetbaarheid van jouw werknemers. Dit programma is ontwikkeld om de cultuur binnen je bedrijf 180 graden te draaien.

Bij dit programma inbegrepen:

Wij helpen je jouw werknemers duurzaam inzetbaar te maken waarbij we ons richten op een vitaler en veerkrachtige levensstijl te creëren. Dit programma is ontwikkeld om de cultuur binnen je bedrijf 180 graden te draaien.

Direct al zin om te starten bij GO180? Neem direct contact op met onze coaches, door te mailen naar  of bel naar 058 203 8080.

  • Persoonlijk assessment en kick-off
  • Zes of twaalf maanden personal training in een kleine groep
  • Het Fundamentals handboek en werkboek
  • Wekelijkse monitoring
  • Maandelijkse themasessies en groepscoaching

Duurzame inzetbaarheid

Adaptable is een maatwerkprogramma voor medewerkers van bedrijven en organisaties. De aanpak voor duurzame inzetbaarheid is niet altijd hetzelfde, want elk team heeft andere uitdagingen. Of het nu gaat over kennis en inzicht, fysieke en mentale belastbaarheid, gezondheids- en vitaliteitsbeleid of verzuim en medewerkerstevredenheid: wij zorgen voor een gepast programma. Meer weten over onze prijzen? Ga naar pricing.

Duurzame inzetbaarheid start volgens ons bij je lichaam, gezondheid en vitaliteit. Onze aanpak draagt bij aan het bereiken van organisatiedoelstellingen. In het programma zetten we persoonlijke aandacht, educatie, training en coaching in om te zorgen voor duurzaam resultaat en een cultuuromslag. Je kunt bij ons ook ‘gewoon’ terecht voor bedrijfsfitness.

Onze werkwijze

GO180 123

Persoonlijk assessment

We beginnen met een uitgebreid assessment voor elke medewerker. Daarbij stellen we een hoop vragen om inzicht te krijgen in de leefstijl en het voedingspatroon van de medewerker. We analyseren de huidige lichaamsbouw en bespreken de persoonlijke doelstellingen. Zo komen we tot een transformatieplan en advies dat perfect op de persoon en zijn leven is afgesteld. 

De officiële start van het programma is een gezamenlijke kick-off. Tijdens de kick-off ontvangen de deelnemers alle informatie, tools en adviezen om van start te gaan.

krachtoefeningen die niet in jouw schema mogen ontbreken

Personal training in een kleine groep

Op basis van de informatie die tijdens het assessment verzameld hebben, gaan we aan de slag. We ontwikkelen een persoonlijk transformatieplan op maat dat elke keer weer wat meer van het lichaam vraagt. Elke week trainen de deelnemers twee keer, samen met je groepsgenoten, onder begeleiding van een personal coach in onze high end club. Daarbij werkt iedereen volgens een persoonlijk trainingsschema en is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht.

GO180 receptenboek HR23

Voedingsadvies en begeleiding

Een gezond en doelgericht voedingspatroon is essentieel voor het bereiken van jouw doel. Daarom kunnen de deelnemers bij hun coach terecht voor antwoorden op al hun vragen over voeding. Er wordt voor iedereen een persoonlijk advies gemaakt.

GO180 32

Het Fundamentals handboek en werkboek

Tijdens de eerste kick-off ontvangt iedereen het Fundamentals handboek en werkboek. Aan de hand van de theorie en opdrachten in deze boeken leren de deelnemers de basis voor het leven van een gezond, vitaal en krachtig leven. Er staat informatie in over mindset en gedrag, training, voeding en leefstijl die iedereen duurzaam leert toepassen binnen zijn of haar leven.  

GO180 105

Wekelijkse monitoring en groepscoaching

We laten niets aan het toeval over. Daarom monitoren we de progressie en sturen we waar nodig bij. Dat doen we aan de hand van onze speciaal ontwikkelde app en tools. We brengen de progressie, voedingspatroon en resultaten in kaart. Daarbij kijken we veel verder dan alleen het gewicht en vetpercentage; belangrijke aspecten zoals energie- en krachtniveau, motivatie en hormoonlevels worden ook in kaart gebracht. 

Sporten via werkgever

Maandelijkse themasessies en groepscoaching

Tijdens het programma wordt er maandelijks een thema-educatie en coachingsessie georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten worden diverse onderwerpen behandeld. Onze vier pijlers (mindset, training, voeding en herstel) staan hierbij altijd centraal. 

Zorg voor vitale werknemers met ons Adaptable programma? Meld je nu aan!