Recensie Pietrik Janne van der Mei

Ik kan het wel… Ik weet wel hoe ik het moet doen…

Dat liet ik ook een aantal keren gedeeltelijk zien door flink wat kilo’s af te vallen. Ook sporten was geen probleem en deed ik regelmatig.

En toch iedere keer na een aantal maanden goed bezig te zijn sluipen er onbewust weer oude patronen in wat opnieuw leidt tot stijging in gewicht. Daarbij hoort voor mij minder energie, ontevredenheid over mijn lijf en de spontaniteit die naar de achtergrond verdwijnt.

Dat is wat ik voor mezelf wil doorbreken en waarvan ik uit ervaring weet dat ik hier hulp bij nodig heb. Toen ik dit inzag heb ik contact opgenomen met GO180. Dit voelde als een hele stap, maar gelukkig heb ik het gedaan!

Voor mij begon het traject met een aantal maanden een-op-een training bij Martijn. Hier heb ik meer diepgaande kennis opgedaan over voeding. Ook heeft hij mij inzichten gegeven in de werking van míjn lijf, hoe het reageert en waar ik me wel en niet goed bij/door voel.

Voordat ik bij GO180 kwam trainde ik al regelmatig. Onder begeleiding van Martijn kwam hier een flinke schep bovenop waardoor ik veel progressie boekte en snel sterker werd. Wekelijks verraste ik mezelf!

Recensie Pietrik Janne van der Mei

Na deze drie maanden ben ik gestart in een Small Group bij Joost. Met al een mooi behaald resultaat begon misschien hier nog wel de grootste uitdaging om me te blijven focussen en niet weer in oude patronen terug te vallen. In de groep is minder individuele coaching, maar heb je wel steun van de andere groepsleden. Dit wordt gecombineerd met maandelijkse coachgesprekken. Ik kan krijg hierdoor mee inzicht in mijn proces en kan gefocust blijven op mijn doel; me energiek voelen en lekker in m’n vel zitten waardoor ik me niet meer laat belemmeren in het dagelijks leven.

Naast het mentale stuk wordt er twee tot drie keer per week onder goede begeleiding getraind. Er wordt onder andere goed gelet op de uitvoering van de oefeningen en dat je alles uit de training haalt. Dit gebeurt in een mooie gym met moderne apparatuur waar een prettige sfeer heerst. Ook nu zie ik vooruitgang in de trainingen en kom ik altijd met een voldaan gevoel thuis.

Ik heb mijn doel nog niet bereikt maar ik heb er vertrouwen in dat me dit gaat lukken. De goed opgebouwde trainingen en de juiste begeleiding binnen GO180 zullen mij hierbij helpen.

Ik kan het wel en ik weet straks nog veel beter hoe ik het moet doen (en vol kan houden)!