Recensie Lineke Veenstra

Sporten deed ik al, doorgaans ook 5 x per week.

Ik merkte aan mezelf dat het anders moest en kon, toch wat afvallen, en kijken wat er anders kon met voeding. Ik kwam uit bij GO180, leuke groep trainers, compacte fitnessruimte, de manier van aanpak/begeleiding, directe benadering sprak mij aan. 

Ik kwam erachter dat ik toch een behoorlijke aanpassing moest maken in mijn voedingspatroon, juist minder koolhydraten, meer eiwitten. Ik ging afvallen, werd fitter, voelde me beter worden, sterker.

Echt zorgen heb ik mij niet gemaakt. Al was het in het begin wel zoeken wat ik nu wel of juist niet moest eten.

Ik ben veel relaxter geworden, stressfactor behoorlijk kunnen reduceren. Niet meer druk maken om zaken waar je geen invloed op hebt. Wat verder voor mij goed werkt, is yoga en meditatie.

Ik heb veel geleerd, oa dat ik meer kan dan ik denk, vertrouwen in mezelf moet hebben, uit je comfort zone durven komen.  Ik heb grenzen verlegd, zelfbewuster geworden. Mede daardoor ben ik nu sterker en krachtiger dan ik had kunnen bedenken toen ik vorig jaar september startte met dit traject.

De focus op mezelf gelegd. Dat is wel een grote verandering voor mij geweest.

Het doel afvallen en op gewicht blijven was behaald. Toen kreeg ik in januari de vraag, wat nu? Ik stelde een nieuw doel: de halve marathon binnen de 2 uur hardlopen. Dat betekende een pr lopen.  Martijn heeft de training hierop aangepast.  Ik ging sneller lopen. In mei heb ik ook dit doel behaald, met dank aan Martijn.  Hij heeft mij leren inzien, dat ik dit kan, en vertrouwen gegeven.

Ik voel me super, echt goed, zelfverzekerd, ben nu slank (voor mij nieuw!).  Lekker bezig blijven met sporten, gezond eten/leven, en progressie blijven maken, nieuwe doelen stellen.  

Wil je veranderen, gezonder leven? Doe dat nu, en houd de focus bij jezelf, wat voor jou goed voelt, kom in actie!