GO180 Video Recensies

GO180 staat voor veel meer dan alleen fysieke ontwikkeling. Het draait bij ons om het verbeteren van je kwaliteit van leven. GO180 staat voor groei en resultaat en daarin willen wij bij helpen in alle facetten van het leven. Zowel fysiek als mentaal. Wij kiezen voor een krachtig leven met energie, zelfverzekerdheid en veerkracht. Onderstaand delen enkele cliënten het verhaal over hoe zij het traject bij GO180 ervaren hebben.

Video Recensie Andre 

Andre is tijdens zijn traject bij GO180 zowel fysiek al mentaal getransformeerd. Hij is een totaalgewicht van 30 kilo afgevallen. Een fantastisch resultaat. Echter het belangrijkste wat hij heeft behaald is dat hij het vertrouwen heeft om zijn nieuw aangeleerder gewoontes en kennis door te zetten naar zijn volgende stap. Bekijk in de video hoe Andre zijn traject bij GO180 heeft ervaren.

Video Recensie Femke 

Femke is tijdens haar traject 8 kg. afgevallen en haar totale vetpercentage is met 13% gedaald. Bovendien voelt ze zich energieker en fitter dan ooit. Dit vertaalt zich direct door op haar privé en zakelijke leven. Ze is trots op haarzelf en heeft de benodigde kennis opgedaan om haar resultaten en nieuwe leefstijl voor het leven vast te houden. Bekijk in de video hoe Femke haar traject bij GO180 heeft ervaren.

 

Video Recensie Marcel 

Marcel is tijdens zijn traject bij GO180 6 kg. afgevallen en 16 cm. buikomvang verloren. Naast het fysieke resultaat heeft hij met behulp van zijn coach de juiste mindset gecreëerd en de benodigde kennis opgedaan om de behaalde resultaten de rest van zijn leven vast te houden. Bekijk in de video hoe Marcel zijn traject bij GO180 heeft ervaren. 

 

Video Recensie Jetze 

Doordat Jetze bewust omgaat met voeding en beweging, kan hij zich beter op zijn onderneming focussen. Daarnaast heeft hij er profijt van in zijn persoonlijke leven. Benieuwd naar Jetze z’n verhaal? Bekijk in de video hoe Jetze zijn traject bij GO180 heeft ervaren. 

 

Video Recensie Anyke 

Anyke onderneemt met veel energie en wanneer ze thuiskomt, neemt ze de tijd om ‘gewoon’ lekker moeder te zijn. GO180 helpt haar om energiek en vitaal te blijven zodat ze haar onderneming naar het volgende niveau kan tillen en tegelijkertijd privé lekker in haar vel zit. Benieuwd hoe? Bekijk in de video hoe Anyke haar traject bij GO180 heeft ervaren. 

 

Video Recensie Wynolt 

Wynolt is mentaal sterker dan ooit. Hiervan profiteert hij vooral op zakelijk gebied. Hij is meer gefocust, is creatiever en hij is zich bovendien bewust van de rol die hij in het team vervult. Samen met GO180 heeft hij de kwaliteit van zowel zijn zakelijke als zijn persoonlijke leven verbeterd. Benieuwd naar Wynolt z’n verhaal? Bekijk in de video hoe Wynolt zijn traject bij GO180 heeft ervaren. 

 

Video Recensie Sohainy 

Benieuwd naar Sohainy haar verhaal? Bekijk in de video hoe Sohainy haar traject bij GO180 heeft ervaren. 

 

Video Recensie Rutger 

Benieuwd naar Rutger z’n verhaal? Bekijk in de video hoe Rutger zijn traject bij GO180 heeft ervaren. 

Wil jij weten wat GO180 voor jou kan betekenen? Laat onderstaand je gegevens achter of bel direct met 058-2038080.