Recensie Fleur Grootte

1. Waarom heb je gekozen voor GO180

Ik heb gekozen voor GO180 omdat ik graag wilde sporten maar dit vanwege veel pijn aan mijn knieën niet deed. Ik wist niet wat voor oefeningen ik moest doen zonder dat het mij erg veel pijn deed. Om minder last te krijgen van mijn knieën moet ik mijn beenspieren aansterken. Hiervoor had ik hulp nodig zodat ik dit op de juiste manier zou gaan doen. 

2. Heb jij je zorgen gemaakt tijdens het traject?

Ja, ik was bang tijdens oefeningen dat het te zwaar zou zijn en dat ik veel pijn zou ervaren aan mijn knieën.

3. Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt?

Dat ik pijnloos de trap op en af kon lopen, zonder pijn van de bank of het toilet kon komen en wakker te worden zonder dat ik helemaal stijf en moe was.

4. Welke verandering heb je als het meest lastig ervaren?(denk aan: training/beweegpatroon, voedingspatroon, supplementen, slaap, reduceren stress) en hoe heb je dit opgelost?

Het eetpatroon. Ik heb dit opgelost door al mijn eten minimaal één dag van te voren in te vullen en zelf te gaan koken in plaats van mijn ouders. Op deze manier heb ik in de hand wat we eten en komen er minder ongezonde dingen door het eten zodat het ‘lekkerder’ wordt.

5. Hoe voel jij je over wat je bereikt hebt?

Heel erg goed.

6. Wat heb je geleerd?
Ik heb geleerd dat je lichaam veel meer kan dan dat je zelf denkt. Het meeste zit toch echt in je hoofd. Ik heb geleerd echt kritisch naar mijzelf te kijken, ik dacht altijd dat ik dit wel kon maar schijnbaar kon dit nog beter

7. Wat is nu je volgende stap?
Nog strakker op mijn voeding gaan letten en vooral op deze manier door blijven sporten.

8. Wat wil je delen met andere mensen over je ervaring met ons?
GO180 zorgt voor goede begeleiding en laat je echt op een kritische manier naar jezelf kijken. De trainers weten echt waar ze het over hebben. Zelf raad ik GO180 eerder aan dan een fysiotherapeut. De trainers bij GO180 kijken echt naar het probleem en helpen erg gericht hiermee. Er hangt een ontspannen sfeer en heeft een erg gezellig team.