Blessurepreventie en herstel

Blessures, lichte klachten en/of pijntjes? Een vast onderdeel van onze dienstverlening is blessurepreventie en behandeling.

MyLogenics

MyLogenics

Wij geloven in het zelf oplossend vermogen van het lichaam. Echter kan het lichaam soms wel wat hulp gebruiken. Wij maken gebruik van Mylogenics; een behandelmethode die is gericht op het direct boeken van resultaat. We gaan namelijk eerst op zoek naar de oorzaak van je klacht en brengen het lichaam terug in balans. We doen dit middels spiertesten/spieractivatie en spierrelease. Hiernaast werken wij intensief samen met fysiotherapeuten en specialisten die jou, mocht het noodzakelijk zijn kunnen helpen met jouw specifieke klacht(en).

Herstel

Wat jou doel ook is, de progressie en resultaten die je boekt hangen sterk af van hoe jij herstelt. Het is net als een bankrekening. Je kunt je geld (lees: training) maar één keer uitgeven, maar het rendement (lees: herstel) bepaalt of je geld (lees: prestatieniveau) meer of minder waard wordt.

Vooruitgang in jouw gezondheid , prestatie en vitaliteit hangt af van de balans tussen belasting en herstel. Trainingen worden altijd vooruit gepland, maar voor herstel gebeurt dit te weinig. Dit is de reden om alles rondom herstel zoals voeding, slaap, lifestyle en stress te managen en te optimaliseren.