GO180 72

Arjon van der Wal

Ik help jou met het bouwen van een energieke en gezonde leefstijl!

Specialisme

Mijn doel is jou te helpen bij het bouwen van een gezond en energieke leefstijl. Met de juiste coaching en adviezen kan ik jou helpen met het behalen van je persoonlijke doelen.

Door een programma op te stellen die voor jou haalbaar is en past binnen jouw persoonlijke- en zakelijke leven,  bouwen we samen aan een gezonde(re) leefstijl die ervoor zorgt dat jij het optimale uit jouw dag kunt halen! 

  • Coaching en motiverende gespreksvoering
  • Krachttraining en shaping
  • Leefstijl- en gedragsverandering
  • Voedingsadvies

Mijn achtergrond en aanpak

Mijn hele leven ben ik al bezig met sport, gezondheid en bewegen. Sinds mijn 4e ben ik begonnen met voetballen en is dit is een vast onderdeel van mijn leven geworden. In mijn middelbare schooltijd kwam ik er al snel achter dat mijn interesse in sport alleen maar aan het groeien was. Daarom ben ik de studie sport en bewegen gaan volgen in Groningen. Tijdens mijn studie steeds meer achter gekomen hoe belangrijk het is om een gezond en vitaal leven te leiden. Tijdens deze studie heb ik geleerd dat niet alleen bewegen en gezonde voeding belangrijk is maar ook een juiste mindset is van groot belang. Hier heb ik mij in gespecialiseerd en verder ontwikkeld. Als coach en professional, geeft het mij energie om jou te motiveren en jou te helpen om het optimale uit je leven te halen. Met een gezonde leefstijl als absolute basis!