Ervaring van Dick

"Ik heb meer bereikt dan ik had durven hopen, maar ik ben er nog lang niet. De resultaten werken verslavend en nu ik dit heb bereikt wil ik meer!"

Toen Dick zo’n 4 maanden geleden bij ons binnen kwam had hij door een hele reeks aan negatieve ervaringen met eerdere (medische) instanties weinig vertrouwen in veel vooruitgang. Zijn doel was dan ook heel bescheiden om wat kilo’s af te vallen en meer energie te hebben. Zijn coach Martijn was iets ambitieuzer en na de eerste weken begon ook Dick zelf te geloven dat er wellicht toch heel wat meer winst te behalen viel dan hij in eerste instantie had gedacht.

Door een ernstige ziekte in zijn vroege jeugd en de jarenlange behandeling daarvan was Dick zijn evenwicht enorm verstoord. Dit maakte intensief sporten en bewegen erg lastig. Met de juiste begeleiding, aanpak en opbouw heeft Dick een enorme verandering gerealiseerd.

Inmiddels is hij meer dan 20kg vet kwijt en is zijn leven 180 graden gedraaid. Waar hij aan het begin van het traject nog niets van de grond kon pakken zonder om te vallen maakt hij nu deadlifts met meer dan 100kg. Hij loopt en fietst meerdere uren per week, eet gezond en is veel vrolijker en positiever dan een aantal maanden geleden. “Ik heb meer bereikt dan ik had durven hopen, maar ik ben er nog lang niet. De resultaten werken verslavend en nu ik dit heb bereikt wil ik meer!”

voor-na-foto
voor-na-foto

Ervaring van Anne-Nynke

"Binnen mijn familie spelen problemen op het gebied van hart-en vaatziekten, en dat heeft mij wakker geschud"

Anne-Nynke traint nu een jaar bij GO180 Personal Trainers en de resultaten liegen er niet om. “Toen ik bij GO180 binnenkwam had ik een duidelijk doel voor ogen: afvallen. Binnen mijn familie spelen problemen op het gebied van hart-en vaatziekten, en dat heeft mij wakker geschud. Ik train nu een jaar met Joost. Hierdoor ben ik niet alleen veel (bijna 25 kilo!) afgevallen maar heb ik een bewustzijn voor mijn eetpatroon ontwikkeld. Dankzij Joost en mijn nieuwe inzichten leef ik nu gezonder en heb ik meer zelfvertrouwen om dit vol te houden. En dat is voor mij het allerbelangrijkste.”

voor-na-foto

Ervaring van Femke

"Nu bijna 3 maanden later, voel ik me een ander mens"

Op 19 april startte ik bij GO180 met als hoofddoel (weer) fit te worden. Nu bijna 3 maanden later, voel ik me een ander mens. Fysiek maar ook mentaal. Met de juiste mindset en focus heb ik een groot deel van mijn doelen (wat overtollige kilo’s kwijtraken, me fitter en energieker voelen) al bereikt. Het volgende doel: dit vasthouden. Oftewel: de juiste balans vinden tussen werk, privé, trainen (blijven bewegen!) en heel belangrijk, voeding. Mijn motivatie is dat ik gelukkig en zo gezond mogelijk wil zijn

voor-na-foto
voor-na-foto

Ervaring van Lieuwe

"De meting viel uiteraard ook tegen, hieruit bleek dat ik veel overgewicht had. Dit heeft me doen besluiten om ervoor te gaan"

Juli 2015 heb ook ik de knoop doorgehakt en de stap gezet om een proefles te volgen bij GO180. Jeroen, mijn personal trainer van de proefles, was zeer gedreven en enthousiast. Helaas, dit enthousiasme heeft niet voorkomen dat de proefles erg tegenviel, enorme spierpijn, echt overal. De meting viel uiteraard ook tegen, hieruit bleek dat ik veel overgewicht had. Dit heeft me doen besluiten om ervoor te gaan.

Ervoor gaan is makkelijker gezegd dan gedaan, mijn levens- en voedingswijze moest veranderen want alleen met sporten kom je er niet. Viel dat even tegen, maar ik begreep ook wel dat alle begin moeilijk was. Na een periode fanatiek trainen met bijbehorende voedingstips zag ik toch vooruitgang. De kleding zat ruimer en enkele klachten die ik ervaarde verdwenen: kortademig, kramp/steken en snurken. Ook de vele complimenten die ik kreeg gaven een goed gevoel en motiveerden mij om door te gaan.

Op een gegeven moment werd er een andere trainingsvorm geïntroduceerd: Small Group Training. Hier ben ik verder mee gegaan. Het trainen in een groep is anders dan individueel, maar bevalt me heel goed. Na verloop van tijd kwam er een nieuwe trainer, Annely. Met een nieuwe trainer is het altijd eerst afwachten hoe de trainingen gaan verlopen. Annely is vanaf het eerste moment iemand die er 100% voor staat, maar ook 100% inzet verwacht. De trainingsschema’s bevallen zeer goed en zijn goed afgesteld op de doelstellingen die ik mezelf heb gesteld, met zo nu en dan een leuke afwisseling.

De vragen hoe, wat en waarom omtrent de trainingsschema’s en voeding worden goed uitgelegd. Mijn doelstellingen zijn inmiddels ruim behaald: gewichtsverlies, spieropbouw, lichamelijke fitheid. Hiervoor dank trainers van GO180.

voor-na-foto
voor-na-foto

Ervaring van Sigrid

"Toen ik 1,5 maand terug begon met trainen bij GO180, had ik niet verwacht dat ik zo snel resultaat zou boeken."

“Na mijn zwangerschap zat ik letterlijk en figuurlijk minder lekker in mijn vel omdat ik niet meer het lichaam, de kracht en conditie had van voor mijn zwangerschap. Toen ik 1,5 maand terug begon met trainen bij GO180, had ik niet verwacht dat ik zo snel resultaat zou boeken. Ik ben nu 5 kg afgevallen en zit weer veel lekkerder in mijn vel. En niet alleen ik zie het resultaat, ook de mensen om mij heen. Dat geeft mij de motivatie om door te gaan.”

voor-na-foto

Are you ready to GO180?

Ben jij benieuwd wat GO180 voor jij kan betekenen? Vraag onderstaand een proefles aan en laat GO180 jou helpen bij je Fysieke en Mentale doelstellingen.

 

Een moment geduld aub.