Resultaat van Dick

"Ik heb meer bereikt dan ik had durven hopen, maar ik ben er nog lang niet. De resultaten werken verslavend en nu ik dit heb bereikt wil ik meer!"

Toen Dick zo’n 4 maanden geleden bij ons binnen kwam had hij door een hele reeks aan negatieve ervaringen met eerdere (medische) instanties weinig vertrouwen in veel vooruitgang. Zijn doel was dan ook heel bescheiden om wat kilo’s af te vallen en meer energie te hebben. Zijn coach Martijn was iets ambitieuzer en na de eerste weken begon ook Dick zelf te geloven dat er wellicht toch heel wat meer winst te behalen viel dan hij in eerste instantie had gedacht.

Door een ernstige ziekte in zijn vroege jeugd en de jarenlange behandeling daarvan was Dick zijn evenwicht enorm verstoord. Dit maakte intensief sporten en bewegen erg lastig. Met de juiste begeleiding, aanpak en opbouw heeft Dick een enorme verandering gerealiseerd.

Inmiddels is hij meer dan 20kg vet kwijt en is zijn leven 180 graden gedraaid. Waar hij aan het begin van het traject nog niets van de grond kon pakken zonder om te vallen maakt hij nu deadlifts met meer dan 100kg. Hij loopt en fietst meerdere uren per week, eet gezond en is veel vrolijker en positiever dan een aantal maanden geleden. “Ik heb meer bereikt dan ik had durven hopen, maar ik ben er nog lang niet. De resultaten werken verslavend en nu ik dit heb bereikt wil ik meer!”

voor-na-foto
voor-na-foto

Resultaat van Femke

"Nu bijna 3 maanden later, voel ik me een ander mens"

Op 19 april startte ik bij GO180 met als hoofddoel (weer) fit te worden. Nu bijna 3 maanden later, voel ik me een ander mens. Fysiek maar ook mentaal. Met de juiste mindset en focus heb ik een groot deel van mijn doelen (wat overtollige kilo’s kwijtraken, me fitter en energieker voelen) al bereikt. Het volgende doel: dit vasthouden. Oftewel: de juiste balans vinden tussen werk, privé, trainen (blijven bewegen!) en heel belangrijk, voeding. Mijn motivatie is dat ik gelukkig en zo gezond mogelijk wil zijn

voor-na-foto
voor-na-foto

Resultaat van Mark

voor-na-foto
voor-na-foto

Resultaat Wynolt

voor-na-foto
voor-na-foto

Resultaat van Lieuwe

"De meting viel uiteraard ook tegen, hieruit bleek dat ik veel overgewicht had. Dit heeft me doen besluiten om ervoor te gaan"

Juli 2015 heb ook ik de knoop doorgehakt en de stap gezet om een proefles te volgen bij GO180. Jeroen, mijn personal trainer van de proefles, was zeer gedreven en enthousiast. Helaas, dit enthousiasme heeft niet voorkomen dat de proefles erg tegenviel, enorme spierpijn, echt overal. De meting viel uiteraard ook tegen, hieruit bleek dat ik veel overgewicht had. Dit heeft me doen besluiten om ervoor te gaan.

Ervoor gaan is makkelijker gezegd dan gedaan, mijn levens- en voedingswijze moest veranderen want alleen met sporten kom je er niet. Viel dat even tegen, maar ik begreep ook wel dat alle begin moeilijk was. Na een periode fanatiek trainen met bijbehorende voedingstips zag ik toch vooruitgang. De kleding zat ruimer en enkele klachten die ik ervaarde verdwenen: kortademig, kramp/steken en snurken. Ook de vele complimenten die ik kreeg gaven een goed gevoel en motiveerden mij om door te gaan.

Op een gegeven moment werd er een andere trainingsvorm geïntroduceerd: Small Group Training. Hier ben ik verder mee gegaan. Het trainen in een groep is anders dan individueel, maar bevalt me heel goed. Na verloop van tijd kwam er een nieuwe trainer, Annely. Met een nieuwe trainer is het altijd eerst afwachten hoe de trainingen gaan verlopen. Annely is vanaf het eerste moment iemand die er 100% voor staat, maar ook 100% inzet verwacht. De trainingsschema’s bevallen zeer goed en zijn goed afgesteld op de doelstellingen die ik mezelf heb gesteld, met zo nu en dan een leuke afwisseling.

De vragen hoe, wat en waarom omtrent de trainingsschema’s en voeding worden goed uitgelegd. Mijn doelstellingen zijn inmiddels ruim behaald: gewichtsverlies, spieropbouw, lichamelijke fitheid. Hiervoor dank trainers van GO180.

voor-na-foto
voor-na-foto

Resultaat van Hans

"De belangrijkste verandering die ik heb doorgemaakt is het inzicht krijgen van oude ingeslepen gewoontes en om deze te doorbreken."

Via mijn werk is aangeboden een traject in te gaan wat mij in de toekomst gaat helpen om fit en vitaal te worden en om dat daarna te kunnen onderhouden. Deze kans krijg ik 1 keer in mijn leven en heb ik met beide handen aangepakt!

De belangrijkste verandering die ik heb doorgemaakt is het inzicht krijgen van oude ingeslepen gewoontes en om deze te doorbreken. Daarnaast helpt het op maat gemaakte voedingsplan en inzichten in de juiste manier van trainen mij om stappen te kunnen zetten.

Dat ik ervaar dat ik stappen ze komt tot uiting in mijn hobby windsurfen omdat ik veel meer inhoud heb in kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast in mijn dagelijks leven doordat ik uitdagingen in de dag veel beter aan kan en meer geduld heb voor anderen. Ook ervaar ik dat ik zwaarder kan trainen en snel herstel door het aangepaste voedingsplan.

Meest lastige verandering is het vinden van rustmomenten en het opleggen van meer slaap. Dit is nog steeds een uitdaging en is nog voldoende ruimte voor verbetering. Ook vond ik de aanpassing toen mijn voedingspatroon omhoog werd gezet naar 3800 calorieën. Hier heb ik ondertussen mijn weg weer in gevonden, mede door hulp van mijn personal trainer.

Het feit dat je merkt dat je stappen zet, geeft mij de motivatie om er een schepje boven op te doen en om mijn uithoudingsvermogen en kracht verder uit te bouwen. Ik ben zeer tevreden over de inzichten die het mij heeft gegeven om dit in de rest van mijn leven mee te nemen.

voor-na-foto
voor-na-foto

Resultaat van Martin

voor-na-foto
voor-na-foto

Resultaat van Janneke

voor-na-foto
voor-na-foto

Resultaat van Andries

voor-na-foto
voor-na-foto

Resultaat van Belinda

voor-na-foto
voor-na-foto

Resultaat van Ellie

voor-na-foto
voor-na-foto

Resultaat van Sohainy

voor-na-foto
voor-na-foto

Are you ready to GO180?

Ben jij benieuwd wat GO180 voor jou kan betekenen? Vraag onderstaand een vrijblijvende kennismaking aan en laat GO180 jou helpen bij je Fysieke en Mentale doelstellingen.
Een moment geduld aub.