Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

Ga jij met je medewerkers de uitdaging aan voor een gezond en sterk werk- en leefpatroon? Dan is bedrijfsfitness bij GO180 de oplossing.

Een optimaal programma met bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness Leeuwarden

Een optimaal programma met bedrijfsfitness

Onze ervaren coaches nemen je werknemers mee in een optimaal programma waarin leefstijl, beweging en voeding centraal staan. Het programma is voor iedereen afzonderlijk afgesteld, zodat je samen de beste resultaten behaalt. Wil je weten hoe dat werkt, lees dan hier verder. Bekijk daarnaast onze andere training- en coachingprogramma’s gericht op het individu en op kleine groepen, waaronder ons effectieve GO2Gether-programma.

Jouw doel is om je medewerkers de mogelijkheid te geven hun fysieke en mentale gezondheid te verbeteren om vervolgens als bedrijf optimaal te presteren. Met bedrijfsfitness krijgen zij de kans hun sport- en eetgewoontes aan te passen zodat ze onder begeleiding van onze coaches fitter worden. Resultaat is dat jij je medewerkers nog duurzamer kan inzetten met efficiëntie en effectiviteit bovenaan de agenda. Niet alleen je huidige medewerkers, ook toekomstige medewerkers worden aangetrokken door het aantrekkelijke aanbod in de vorm van bedrijfsfitness als onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Ieder team is uniek en daarom is ook ieder programma binnen de bedrijfsfitness anders. Op het gebied van beweging, voeding en leefstijl wordt een training op maat ontwikkeld waar elk van je medewerkers optimaal baat bij heeft. Het geluk en de gezondheid van iedere individuele medewerker heeft vervolgens een positief impact op de sfeer en productiviteit binnen de gehele organisatie.

De werkwijze voor bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness met jouw team

De werkwijze voor bedrijfsfitness

Om de vitaliteit binnen het bedrijf de verbeteren en ziekteverzuim te reduceren, hanteren we een werkwijze waarmee we tijdens de bedrijfsfitness maximaal resultaat weten te behalen. In de werkwijze richten we ons zowel op het individu met behoeften op maat als op jouw organisatie als geheel.

  1. Intakegesprek met jou als werkgever waarin we je wensen en behoeften goed in kaart brengen en afbakenen
  2. Individuele assessment voor inzicht in leefstijl en voedingspatroon
  3. Ontwikkelen van een plan voor personal training in kleine groepen met een duur van 6 tot 12 maanden
  4. Advies en begeleiding op het gebied van gezonde voeding zodat deelnemers zichzelf een voedzaam eetpatroon aanmeten
  5. Het Fundamentals hand- en werkboek bieden je medewerkers kennis en inzicht over gezondheid, vitaliteit en beweging. Ze leren meer rust en balans te creëren in het werk- en privéleven. 
  6. Wekelijks monitoren van de voortgang om te kunnen bepalen of deelnemers op schema lopen en eventueel klaar zijn voor nog meer uitdagingen
  7. Iedere maand themasessies en groepscoaching waarin diverse thema’s op het gebied van mindset, training, voeding en herstel onder de loep worden genomen

 

Bedrijfsfitness bij GO180

Ontdek bij GO180 de voordelen van bedrijfsfitness en maak je medewerkers klaar voor de uitdaging. Voor een gezonder leefstijl, duurzame inzetbaarheid en een sterkere verbinding onderling, samen komen jullie als collega’s sterker en fitter uit de training. Ook als je als individu je eet- en sportgewoontes wilt optimaliseren, kan je een in Leeuwarden in de arm nemen die klaarstaat om te helpen. Voor meer informatie over bedrijfsfitness of een individuele training, neem je vrijblijvend contact op met onze GO180-coaches.

Aanmelden als bedrijf voor bedrijfsfitness?

Zijn jij en je medewerkers helemaal enthousiast geraakt? Meld jij je met jouw graag aan voor bedrijfsfitness?