GO180 Leeuwarden 37

Personal trainer Leeuwarden kosten

Wil je een effectieve trainingsschema volgen waarmee je je persoonlijke doelen echt kan behalen? Bij GO180 ben je aan het juiste adres als je wilt leren fitter te worden en een gezonder leven te leiden. Of het nu gaat om een personal training op maat of om advies voor een goed en gevarieerd eetpatroon, ons team van professionele coaches staat voor je klaar. Ontdek op deze pagina hoe we samen met jou een trainingsprogramma opzetten en je fysieke en mentale doelen concreet maken. Daarnaast vind je hier de kosten voor een personal trainer in Leeuwarden.

Volledige begeleiding met onze personal training

Volledige begeleiding met onze personal training

Gezond leven is meer dan fitnessen alleen. Daarom bieden onze GO180 coaches je een totaalpakket aan dat je helpt jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken. Dit pakket bestaat uit de volgende essentiële onderdelen:

Samen met je coach werk je samen om aan de hand van deze onderdelen je doelen te bereiken. We vinden het belangrijk dat je begrijpt waarom we doen wat we doen. Met de kennis die we jou bijbrengen kan je vervolgens zelf aan de slag. Ook na de samenwerking. Tijdens het traject zal je merken dat iedere cent van de kosten voor een personal trainer in Leeuwarden een waardevolle investering is in jezelf en in je gezondheid.

De kosten voor een personal trainer?

Het is niet meer dan logisch dat je wilt investeren in een personal trainer die de kennis in huis heeft om jou verantwoord en doelgericht te kunnen begeleiden. Het gaat om je eigen gezondheid, dus de kwaliteit moet hoog zijn. Bij ons ben je verzekerd van goede fitnessbegeleiding. De behaalde certificaten, diploma’s voor sport- en/of voedingsopleidingen en maandelijkse cursussen van onze GO180 coaches zijn daarvan het bewijs.

De kosten voor een personal trainer in Leeuwarden zijn verschillend per programma. Bekijk online ons aanbod en de bijbehorende tarieven of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Kosten voor een personal trainer bij GO180 in Leeuwarden

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en te ontdekken hoeveel kracht er in je schuilt? Meld je aan voor een gratis proefles en kom naar onze privéclub in Leeuwarden. Heb je vragen over de kosten voor een personal trainer in Leeuwarden en wil je weten hoe we jou persoonlijk kunnen begeleiden in het verbeteren van je eet- en beweegpatronen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen jouw doelen kunnen bespreken.