Personal trainer Leeuwarden kosten

Personal trainer Leeuwarden kosten

Personal trainer Leeuwarden kosten?

Go180 Leeuwarden 14web Go180 Leeuwarden 75web

Personal trainer Leeuwarden kosten?

Ben je op zoek naar fitness onder begeleiding van een Personal Trainer in Leeuwarden of omgeving? Ben je klaar met de overtollige kilo’s en wil je afvallen? Of simpelweg fitter worden en gezonder gaan leven? Dan ben je bij GO180 PERSONAL TRAINERS LEEUWARDEN aan het juiste adres. Of het nu gaat om een doelgerichte fitness training voor jou op maat of om voedingsadvies voor een goed en gevarieerd eetpatroon? Het team van professionele trainers staat voor je klaar.

Waarom kiezen voor GO180 fitness?

Voor de trainers en coaches GO180 is gezond leven meer dan fitness alleen. Wij bieden jou daarom een totaal aanpak waarbij naast personal training, voedingsadvies en lifestyle coaching een zeer belangrijke rol speelt. Het behalen van jouw (fysieke) doelstellingen is het belangrijkste tijdens onze samenwerking met jou. De trainer die jou coacht breng je de belangrijkste principes van voeding en fysieke training bij. We willen dat je begrijpt waarom we doen wat we doen. Deze kennis kun je vervolgens altijd op jezelf toepassen, ook na onze samenwerking; je investeert dus in jezelf én je gezondheid! Een win-winsituatie dus.

 

Wat kost een Personal Trainer in Leeuwarden?

Go180 Leeuwarden 29web Go180 Leeuwarden 78web

Wat kost een Personal Trainer in Leeuwarden?

De prijs die je betaalt voor een Personal Trainer verschilt enorm. Iedereen kan en mag zich uitgeven als personal trainer, het is namelijk geen beschermd beroep. Wij begrijpen goed dat het daarom erg lastig is om de goede van de slechte trainers te onderscheiden. De trainers van GO180 zijn echter gecertificeerd, hebben een sport en/of voedingsopleiding gevolgd en volgen maandelijkse cursussen. Je bent bij ons dus verzekerd van een juiste fitness begeleiding. Wil je weten wat je bij ons per les, week of maand betaalt? Neem dan contact met ons op. Dit verschilt namelijk ontzettend per type begeleiding (bijvoorbeeld: één op één begeleiding of Small group).

Waar vind je ons?

Je vind GO180 in het WTC hotel Leeuwarden. Ideaal gelegen aan de rondweg van Leeuwarden en goed bereikbaar voor fitness of personal training. Uiteraard kan je gratis bij ons parkeren als je met de auto komt. Woon je in Marsum, Ritsumazijl, Deinum, Boksum, Jellum, Weidum, Menaldum, Dronrijp, Franeker, Winsum of Berlikum? Dan kan je ons via de nieuwe Haak om Leeuwarden snel bereiken.

Geïnteresseerd in een proeftraining?

Geïnteresseerd in fitness door één van onze Personal Trainers? Of wil je graag een proeftraining doen? We horen graag van je. Je kan ons een e-mail sturen via info@go180.nl of gebruik ons contactformulier. Wil je liever eerst telefonisch contact? Bel ons dan op telefoonnummer 058-2038080.