Small Group training Leeuwarden

Small Group training Leeuwarden

Small Group training Leeuwarden. Behaal samen je doelen! GO2Gether: Maak kennis met ons Small Group training programma!

Small Group training Leeuwarden volgen?

GO180 Leeuwarden 9 GO180 Leeuwarden 73

Small Group training Leeuwarden volgen?

Vind je samen sporten leuker dan alleen? Je bent niet de enige! Samen sporten en werken aan je persoonlijke doelen in groepsverband is leuker en motiverender dan alleen trainen. Of je nou wilt afvallen, aankomen in spiermassa, gezonder wilt leven of je sportprestaties wilt verbeteren, steeds meer mensen kiezen voor Small Group Training. Van beginner tot gevorderd, ons GO2Gether programma is geschikt voor ieders niveau. Ideaal dus voor als je met een groep vrienden, collega’s of mensen met vergelijkbare doelen wilt trainen.

GO180 Leeuwarden 17

Sporten voor iedereen

Niet iedereen heeft het budget of de mogelijkheid om aan de slag te gaan met een personal coach. Velen zien personal training hierom nog steeds als een luxe, iets wat niet voor iedereen toegankelijk is. Dat is niet meer nodig. GO180 heeft een programma ontwikkeld waardoor onder begeleiding trainen voor iedereen mogelijk wordt, met dezelfde kwaliteit als bij een persoonlijk traject. Het is de perfecte manier om in actie te komen en aan je doelen te werken.

  • Trainen in groepsverband van maximaal acht personen
  • Persoonlijk trainingsprogramma op maat
  • Persoonlijk voedingsadvies en begeleiding
  • Wekelijkse monitoring en feedback
  • Maandelijkse themasessies of groepscoaching

Trainen in groepsverband aan je eigen doelen

Het is laagdrempelig, gezellig en je houdt het langer vol. Week in week uit trainen met dezelfde mensen en werken aan ieders eigen persoonlijk doel zorgt voor onderlinge verbinding en steun. Noem het gedeelde verantwoordelijkheid. Je wordt immers gemist als je een keer niet aanwezig bent. Daarnaast kan het prettig zijn om onderling ervaringen en verhalen uit te wisselen over hetgeen waar de ander tegenaan is gelopen gedurende het traject. Door deze gesprekken niet alleen met je coach maar ook met andere sporters te voeren, krijg je inzicht in hoe een ander bijvoorbeeld een obstakel heeft ervaren, wat jou wellicht weer kan helpen. Het enige wat jij hoeft te doen is 100% komen opdagen op de afgesproken dag en tijdstip, en de GO180 coaches verzorgen de rest.

Onze werkwijze

Go180 Leeuwarden 35web

Het bepalen van je startpunt

Tijdens een uitgebreid assessment stellen we gerichte vragen om inzicht te krijgen in je huidige situatie. Aan de hand van een lichaamsanalyse bespreken we je lichaamsbouw en de doelen die jij wilt bereiken. Zo ontwikkelen we een programma op maat die elke keer weer aangepast wordt indien dit nodig is. Je traint twee keer per week samen met je groepsgenoten onder begeleiding van een GO180 coach in onze club. Omdat we elke keer weer wat meer van je lichaam vragen stellen we je trainingsprogramma regelmatig bij. De trainingsprikkel van gisteren is immers niet de trainingsprikkel van vandaag. Hierom zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om jouw lichaam zo optimaal mogelijk te belasten waardoor jij optimaal kan presteren en functioneren.

Personal trainer kosten?

Voedingsadvies ter ondersteuning

Ja, want bij een sportief leven hoort een gezond eetpatroon. Dit is essentieel voor het bereiken van je doel(en). Hierom kun je voor alle vragen omtrent voeding terecht bij je coach. We geven je graag suggesties en adviezen mee die jou in de gewenste richting stuurt. Het is een uitdaging om een manier van eten te vinden die bij je leefstijl past. We zeggen je niet hoe je het moet doen, maar bespreken wat er allemaal mogelijk is. Een manier die je vrijlaat omgaan met de keuzes die je maakt, waardoor lekker eten geen probleem meer is en waardoor je kunt eten wat bij jou past.

GO180 Groningen 93web

Coaching binnen Small Group Training

De twee uren per week dat je bij ons traint zijn een belangrijke schakel in het groter geheel, maar niet het belangrijkste. De overige 166 uren in je week maken de grootste impact en bepalen of je dichterbij je doel komt, of dat je deze juist steeds verder uit het oog verliest. Daarom laten wij niets aan het toeval over. Aan de hand van onze GO180 app en feedbackformulier monitoren we jouw progressie en sturen we bij waar nodig. We vragen je om op diverse pijlers een waardering te geven zodat we een goed beeld krijgen van je situatie waardoor we tijdig aan de juiste knoppen kunnen draaien. Tijdens de trainingsmomenten is er volop persoonlijke aandacht en voldoende ruimte om adviezen te ontvangen die echt impact maken op je week. Je coach staat namelijk altijd voor je klaar. Daarnaast zijn de maandelijkse themabijeenkomsten speciaal ingericht om diverse onderwerpen te behandelen die gaan over training, voeding, mindset en herstel. Alles wat jij nodig hebt om vooruit te blijven bewegen.

Wil je een keer meedoen?

We vertellen je graag meer over ons GO2Gether programma. Hierom ben je van harte welkom voor een gratis proefles. Maak kennis met onze coaches en werkwijze en ontdek wat onze groepsprogramma’s voor jou kunnen betekenen!