Hoe houd ik mijn werknemers vitaal?

Small Group training Leeuwarden

Small Group training Leeuwarden. Behaal samen je doelen! GO2Gether: Maak kennis met ons Small Group training programma!

Small Group training Leeuwarden volgen?

Small Group training Leeuwarden volgen?

Bereik jij je persoonlijke doelen het liefst door te trainen in groepsverband? Je bent niet de enige! Met anderen sporten geeft je meer motivatie om te werken aan je eigen doelen. Of je nou wilt afvallen, aankomen in spiermassa, gezonder wilt leven of je sportprestaties wilt verbeteren, steeds meer mensen kiezen voor ons GO2Gether programma. Ontdek op deze pagina hoe onze Small Group Training in Leeuwarden is opgebouwd en hoe jij samen met een groep vrienden of collega’s werkt aan je persoonlijke doelen.

Persoonlijke begeleiding en sporten in groepsverband

Misschien heb je al vaker de behoefte gehad aan een personal trainer die jou begeleidt in je sportproces. Twijfel je vanwege de kosten voor een personal training? Dat is niet langer nodig. Bij GO180 hebben wij een programma ontwikkeld dat trainen onder begeleiding voor iedereen toegankelijk maakt. Met dezelfde kwaliteit als bij een persoonlijk traject. Small Group Training in Leeuwarden is de perfecte manier om in actie te komen en aan je doelen te werken.
Start je bij ons een traject van drie, zes of twaalf maanden, dan werken we aan je individuele doelen terwijl je samen sport met anderen. Ben jij gemotiveerd om van begin tot eind de stappen te maken die nodig zijn om je doel te behalen? Wij staan klaar om je met de volgende handvaten te helpen:

  • Twee keer per week trainen onder begeleiding van een GO180 coach
  • Training in groepsverband voor maximaal acht personen
  • Persoonlijk trainingsprogramma op maat
  • Persoonlijk voedingsadvies en -begeleiding
  • Wekelijkse monitoring en feedback
  • Maandelijkse themasessies of groepscoaching

Het enige wat we van jou vragen is volledige toewijding en 100% aanwezigheid op de afgesproken dag en tijdstip. De GO180 coaches verzorgen de rest. En werk je toch liever individueel aan jouw persoonlijke doelen? Kijk dan wat onze personal trainer in Leeuwarden voor jou kan betekenen.

De invulling van onze Small Group Training in Leeuwarden

Om jouw Small Group Training in Leeuwarden tot een succes te maken, volgen we een effectief programma die gebaseerd is op jouw lichaam en doelen:

1.     Het bepalen van je startpunt

De start van jouw Small Group Training begint met een helder inzicht in je huidige situatie en een analyse van je lichaam. Vanuit deze basis ontwikkelen we een volledig programma op maat dat in het teken staat van je eet-, beweeg- en leefpatronen. Omdat de trainingsprikkel van gisteren niet de trainingsprikkel van vandaag is, kan het programma indien nodig aangepast worden. We hanteren voortdurend de beste manieren om jouw lichaam optimaal te belasten en je persoonlijk te adviseren over beweging, voeding en een gezonde levensstijl. Zo kan jij maximaal presteren en functioneren.

2.     Trainen in groepsverband aan je eigen doelen

Trainen in groepsverband is niet alleen gezellig en laagdrempelig. Tijdens de Small Group Trainingen in Leeuwarden ontstaat verbinding, doordat je samen traint voor vergelijkbare doelen. Je wordt gemist als je een keer niet aanwezig bent. En loop je ergens tegenaan, dan kan het prettig zijn je ervaringen de delen met anderen die dezelfde obstakels hebben gehad. Door elkaar te inspireren en te steunen help je elkaar als groep dichter bij je persoonlijke doelen te komen.

Small Group Training volgen bij GO180 in Leeuwarden

Wil je een keer meedoen? We vertellen je graag meer over ons Small Group Training in Leeuwarden. Kom een keer langs voor een gratis proefles en maak kennis met onze GO180 coaches en werkwijze. Liever een Small Group Training in Groningen volgen? Ook dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden en begin vandaag! 

 

Onze werkwijze

Small Group training Leeuwarden

Het bepalen van je startpunt

Tijdens een uitgebreid assessment stellen we gerichte vragen om inzicht te krijgen in je huidige situatie. Aan de hand van een lichaamsanalyse bespreken we je lichaamsbouw en de doelen die jij wilt bereiken. Zo ontwikkelen we een programma op maat die elke keer weer aangepast wordt indien dit nodig is. Je traint twee keer per week samen met je groepsgenoten onder begeleiding van een GO180 coach in onze club. Omdat we elke keer weer wat meer van je lichaam vragen stellen we je trainingsprogramma regelmatig bij. De trainingsprikkel van gisteren is immers niet de trainingsprikkel van vandaag. Hierom zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om jouw lichaam zo optimaal mogelijk te belasten waardoor jij optimaal kan presteren en functioneren.

Small Group training Leeuwarden

Voedingsadvies ter ondersteuning

Ja, want bij een sportief leven hoort een gezond eetpatroon. Dit is essentieel voor het bereiken van je doel(en). Hierom kun je voor alle vragen omtrent voeding terecht bij je coach. We geven je graag suggesties en adviezen mee die jou in de gewenste richting stuurt. Het is een uitdaging om een manier van eten te vinden die bij je leefstijl past. We zeggen je niet hoe je het moet doen, maar bespreken wat er allemaal mogelijk is. Een manier die je vrijlaat omgaan met de keuzes die je maakt, waardoor lekker eten geen probleem meer is en waardoor je kunt eten wat bij jou past.

Small Group training Leeuwarden

Coaching binnen Small Group Training

De twee uren per week dat je bij ons traint zijn een belangrijke schakel in het groter geheel, maar niet het belangrijkste. De overige 166 uren in je week maken de grootste impact en bepalen of je dichterbij je doel komt, of dat je deze juist steeds verder uit het oog verliest. Daarom laten wij niets aan het toeval over. Aan de hand van onze GO180 app en feedbackformulier monitoren we jouw progressie en sturen we bij waar nodig. We vragen je om op diverse pijlers een waardering te geven zodat we een goed beeld krijgen van je situatie waardoor we tijdig aan de juiste knoppen kunnen draaien. Tijdens de trainingsmomenten is er volop persoonlijke aandacht en voldoende ruimte om adviezen te ontvangen die echt impact maken op je week. Je coach staat namelijk altijd voor je klaar. Daarnaast zijn de maandelijkse themabijeenkomsten speciaal ingericht om diverse onderwerpen te behandelen die gaan over training, voeding, mindset en herstel. Alles wat jij nodig hebt om vooruit te blijven bewegen.

Wil je een keer meedoen aan een Small Group Training in Leeuwarden?

We vertellen je graag meer over ons GO2Gether programma. Hierom ben je van harte welkom voor een gratis proefles. Maak kennis met onze coaches en werkwijze en ontdek wat onze groepsprogramma’s voor jou kunnen betekenen!