Ben je op zoek naar een Personal Trainer in Leeuwarden en ben je benieuwd naar de kosten? Dan ben je bij GO180 aan het juiste adres. Of het nu gaat om een doelgerichte fitness training voor jou op maat of om voedingsadvies voor een goed en gevarieerd eetpatroon? Het team van professionele trainers staat voor je klaar. We geven je in dit artikel graag uitleg over Personal Trainer Leeuwarden kosten.

Personal Trainer Leeuwarden kosten?

De prijs die je betaalt voor een Personal Trainer verschilt enorm. Iedereen kan en mag zich uitgeven als personal trainer, het is namelijk geen beschermd beroep. Wij begrijpen goed dat het daarom erg lastig is om de goede van de slechte trainers te onderscheiden. Je hebt Personal Trainers die hun diensten voor een paar euro per uur/les aanbieden, maar is dit de kwaliteit die je mag verwachten? Hierbij geldt echt: “goedkoop is duurkoop“. Het gaat tenslotte om jouw lichaam, kies dus voor bewezen kwaliteit en bezuinig niet op de verkeerde kosten. Je hebt maar één lichaam, wees hier zuinig op.

De trainers van GO180 zijn gecertificeerd, hebben een sport en/of voedingsopleiding gevolgd en volgen maandelijkse nieuwe cursussen. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste trends, maar ben je ook verzekerd van een juiste begeleiding. Zo train je bij GO180 altijd “pijnvrij” en voeren we de oefeningen gecontroleerd uit. Wil je weten wat je bij ons per les, week of maand betaalt? Dan geven we je eerst graag uitleg over de verschillende soorten begeleiding die we bieden en de bijbehorende kosten. Kies je namelijk voor een één op één, één op twee of Small Group begeleiding?

Na een lange brainstormsessie met mezelf heb ik toch besloten een proefles bij GO180 aan te vragen en ik werd gelijk bij mijn intakegesprek overtuigd. Ik kreeg een trainings- en voedingsschema aangemeten en ik merkte na twee weken al resultaat (vermindering gewicht en vetpercentage)! GO180 beschikt over een stimulerende omgeving, uitstekende fitness apparatuur en vakkundige personal trainers. Ik ben super tevreden! Top!

Personal Trainer Leeuwarden kostenBauke Buwalda, Dronrijp
26 jaar

Één op één Personal Training

Bij onze één op één trainingen kies je voor professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en trainen in een inspirerende trainingsomgeving. Uiteraard met resultaten die er toe doen. Doordat je één op één (of één op twee) begeleiding krijgt van een Personal Trainer van GO180, ligt de focus volledig op jou als persoon. Waar je de training bij onze Small Groups deelt met andere sporters, krijg je hier 100% persoonlijke aandacht. Je huurt als het ware een uur lang jouw eigen, persoonlijke coach. Je krijgt je eigen Personal Coach bij Go180 al vanaf gemiddeld € 47,50 per uur. De tarieven voor duo trainingssessies liggen per persoon gemiddeld lager. Dit is een indicatie van de kosten, afhankelijk van de manier en frequentie wanneer je bij ons komt trainen. Wil je weten wat een Personal Trainer voor jou kan betekenen? Kom dan langs voor een intake of proeftraining!

Small Group begeleiding Leeuwarden

Naast onze één op één begeleiding, is het mogelijk om in een kleine groep te trainen. Een Small Group bestaat uit maximaal 4 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kunt ervoor kiezen om je eigen groep starten met bekenden of collega’s, maar je kan ook gerust deelnemen aan een van de bestaande Small Groups. Je kunt al deelnemen aan onze Small Groups Trainingen vanaf € 180,- per maand. Wil je weten wat deelname aan onze Small Group voor jou betekent? Kom dan langs voor een intake of proeftraining!

Geïnteresseerd in een proeftraining?

Geïnteresseerd in Personal Training bij GO180 in Leeuwarden? Of wil je graag in een persoonlijk gesprek de kosten doornemen? We horen graag van je. Je kan ons een e-mail sturen via info@go180.nl of gebruik ons contactformulier. Wil je liever eerst telefonisch contact? Bel ons dan op telefoonnummer 058-2038080.