Recensie Nicole Scholing

Waarom heb je gekozen voor GO180?

Via-via kreeg ik een tip dat Wouter dezelfde visie heeft die ik zoek in een Coach/Personal trainer. Destijds werd mijn stage stopgezet in Nieuwegein door Covid-19 en moest ik noodgedwongen terug naar mijn ouders in Drenthe. Door die negativiteit had ik iets nodig om weer voor mezelf te kiezen. Daarnaast heb ik een beperking in het lopen waar ik in december een voet operatie voor heb ondergaan. Met deze operatie zou ik mijn stabiliteit terug krijgen en het lopen worden verbeterd. Hier wilde ik 100% voor gaan om zo fit mogelijk mijn operatie in te gaan. Bij de intake had ik het idee dat Wouter meteen al dwars door mij heen keek. Hij gaf mij vrij snel het vertrouwen in hem en daarnaast past de visie van het GO180 concept bij mij en bij wat ik nodig heb. Het stuk coaching naast het trainen en eten heeft het verschil voor mij gemaakt en uit eindelijk de doorslag gegeven om voor GO180 te gaan. 

Heb jij je zorgen gemaakt tijdens het traject?

Ik weet dat ik heel sterk ben op fysiek gebied. Maar op mentaal gebied heb ik een behoorlijke muur opgebouwd. Ik was behoorlijk zeker van mijn zaak dat ik het allemaal wel wist. Het tegendeel is bewezen en ik heb nooit gedacht dat mijn mindset letterlijk 180 graden kon draaien.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt?

De tevredenheid over mijn lichaam en mijn mindset. Ik kan hardop uitspreken dat ik trots ben op mezelf en dat ik er mag zijn. Dit is iets wat ik nooit heb durven zeggen over mijzelf. 

Welke verandering heb je als het meest lastig ervaren?(denk aan: training/beweegpatroon, voedingspatroon, supplementen, slaap, reduceren stress) En hoe heb je dit opgelost?

De focus en consistentie die je continue moet behouden. Je bent volop bezig met je eigen gezondheid, voeding en fysiek. Dit heb ik de eerste 3 maanden heel moeilijk gevonden. Daarna heb ik door vol te houden en vooral uit te spreken naar mijn Coach waar ik tegen aan liep deze moeilijkheden doorbroken. 

Hoe voel jij je over wat je bereikt hebt?

Ik ben heel erg trots op mezelf en ben Wouter zo enorm dankbaar voor wat hij voor mij betekent heeft. 

Wat heb je geleerd?

Dat focus en consistentie alles is, in dit traject maar ook in het leven daarbuiten. Je lichaam kan je zo ver pushen als je zelf wilt. Maar wanneer je mind niet op het juiste focust houd je het niet vol. 

Wat is nu je volgende stap?

Momenteel ben ik aan het genezen van mijn voet operatie. Wanneer het weer mag pak ik mijn training met Wouter 100% weer op om het optimale uit mijzelf en deze operatie te halen. 

Wat wil je delen met andere mensen over je ervaring met ons?

Ik kan iedereen aanraden om hier voor te gaan. Tijdens mijn intake had ik een houding dat het wel veel geld kost voor een student en dat ik het dan zelf ook wel zou kunnen.  Ik ben er voor gegaan omdat Wouter daadkrachtig is, hij straalt vertrouwen uit en ziet alleen het belang van zijn client. Ik voelde dit direct en dat maakt GO180 uniek voor mij. Wouter heeft keihard voor mij gewerkt om het optimale uit mij te halen. Hij is nooit bang geweest voor mijn loop beperking maar zocht continue naar manieren die voor mij werken. Ik ben topfit mijn operatie in gegaan, met als resultaat dat mijn voet enorm snel en mooi is genezen, iets wat zelfs de artsen bijzonder vonden.  Ik ben er van overtuigd dat dit komt door wat ik samen met Wouter gepresteerd heb. Ik kan niet zeggen hoe dankbaar ik hiervoor ben. Ik kan niet wachten om verder te gaan waar we gestopt zijn.