Recensie Joyce Buursen

Waarom heb je gekozen voor GO180?

Duidelijke aanpak, nuchtere & goede begeleiding met véél kennis & coaching, zichtbare resultaten, mooie studio om in te trainen.

Heb jij je zorgen gemaakt tijdens het traject?

Heel even… (zie vraag 4)

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt?

Steeds meer bewust van mijn eigen lichaam. Dat het eigenlijk veel meer kan dan dat je denkt dat het kan! Meer luisteren naar wat mijn lichaam aangeeft en hier naar handelen.

Welke verandering heb je als het meest lastig ervaren? (denk aan: training/beweegpatroon, voedingspatroon, supplementen, slaap, reduceren stress) En hoe heb je dit opgelost? 

Voor mij was dat het training/beweegpatroon wat ik naast mijn werk als yogadocente + eigen bedrijf moest integreren. Ik was daardoor elke dag alleen maar lichamelijk bezig waardoor ik steeds met kleine pijntjes / blessures kampte omdat mijn lichaam niet echt rust kreeg. Hoe ik dit (uiteindelijk) heb opgelost is: letterlijk rust genomen (een stap terug) alles weer in perspectief plaatsen en aanpassingen gedaan in mijn bedrijf waardoor ik zelf weer lichamelijk meer bezig kon zijn. En dat voelt goed nu! 

Recensie Joyce Buursen

Verder ook het voedingspatroon wat ik lastig vond om vol te houden. Uiteindelijk opgelost door: zelf te kijken wat wel voor mij werkt en wat niet. Dus een eigen mix gemaakt en daardoor is het geen “moeten” meer en is de weerstand weg en heb ik nu een voedingspatroon wat voor mij (+ mijn lichaam) het beste werkt en voelt. En dat geeft resultaat.

Hoe voel jij je over wat je bereikt hebt?

Goed / Sterk / Zelfverzekerder.

Wat heb je geleerd?

Vooral hóe je moet trainen, de juiste houding, maar ook het luisteren naar mijn lichaam.

Wat is nu je volgende stap?

Nog steeds gezond en fit door het leven gaan en de ervaring(en) die ik heb opgedaan mee te nemen.

Wat wil je delen met andere mensen over je ervaring met ons?

Dat het naast alle aanwezige kennis en goede begeleiding ook nog eens heel gezellig trainen is bij GO180. Er word hard getraind maar er is ook ruimte voor gezelligheid en grapjes en dat maakt het zware trainen ook gewoon even weer een beetje luchtig. Er hangt een leuke sfeer en alles is zo netjes geregeld en op orde. Het zijn de kleine details waar aan wordt gedacht en dat maakt GO180 uniek vind ik. Je komt er letterlijk niks tekort en je kan dingen bespreekbaar maken, ze denken met je mee.