Recensie Jesse Muller

  1. Waarom heb je gekozen voor GO180?

Toen ik de keuze gemaakt had om een personal trainer in te schakelen heb ik eerst veel gezocht naar recensies en ervaringen van anderen om te kijken welke het beste bij mij paste. Na een tijd heb ik met drie personal trainers een gesprek gehad en kwam ik tot de conclusie dat GO180 Personal Trainers de beste optie was. De aanpak, het contact en gevoel bij GO180 zat voor mij meteen goed, dat was dan ook de reden dat ik voor GO180 gekozen heb.

  • Heb jij je zorgen gemaakt tijdens het traject?

Tuurlijk! Zorgen maken is een menselijk ding en zal in veel dingen terug komen, zo ook tijdens het traject. Wat maakt dat het niet erg is om te twijfelen is de realisatie dat dit wel is wat je het liefst wil, dat zorgt ook weer voor discipline en doorzettingsvermogen. Op momenten dat ik twijfelde of het aan voelde komen maakte ik mij nooit zorgen. Ik wist dat het, samen met de mental coaching, altijd goed zou komen vanwege datgene wat je het allerliefst wil.

  • Wat is de grootste verandering die je hebt meegemaakt?

De grootste verandering is toch wel de enorme toename in het vermogen dingen los te laten wanneer je er geen controle over hebt. Maar tegelijkertijd de dingen waar je wel controle over hebt steviger vast te pakken. Die verandering is zo bevrijdend geweest en maakt dat dromen eerder werkelijkheid kunnen worden. 

  • Welke verandering heb je als het meest lastig ervaren? En hoe heb je dit opgelost?

Meerdere dinge heb ik als lastig ervaren, vooral omdat deze dingen zo buiten mijn comfortzone en routine lagen. Zo had ik moeite met het aanpassen van mijn slaap- en voedingspatroon. De oplossing was echter best simpel. Bij veel keuzes die ik in mijn dagelijks leven maakte vroeg ik mijzelf keer op keer af of dit mij zou helpen om mijn doel te bereiken of dat het mij er juist bij vandaan zou houden. Zo werden de veranderingen steeds makkelijker in mijn leven te mengen.

  • Hoe voel jij je over wat je hebt bereikt?

Als ik kijk naar de resultaten, zowel op mentaal als fysiek vlak, die geboekt zijn kan ik niet anders dan trots op mezelf zijn. Dingen die 30 weken geleden moeilijk tot onmogelijk leken zijn haalbaar en soms zelfs makkelijk geworden. Naast het gevoel van trots en blijdschap is er ook een gevoel van stabiliteit over hoe ik mij voel, dingen die ik doe en kansen die ik pak. 

  • Wat heb je geleerd?

De lessen die ik uit mijn traject met GO180 meegenomen heb zijn kansen pakken als ze zich voordoen, wees ten alle tijden jezelf, doe dingen buiten je comfortzone en, misschien wel de belangrijkste en meest simpel gezegde, schijt hebben.

  • Wat is nu je volgende stap?

De volgende stap is de ervaringen en lessen van het afgelopen traject meenemen, analyseren en toepassen op een zelfstandige manier. Het houden van discipline, mijn doelen behalen en nieuwe doelen opstellen. 

  • Wat wil je delen met andere mensen over je ervaring met ons?

Amerika, April 1954. Voor april 1954 was er een universele geloofsovertuiging dat men niet fysiek bekwaam was om 1 mijl (1,6 km) al rennend binnen 4 minuten te voltooien. Toen kwam Roger Bannister. Hij zorgde voor barsten in de fundering van die geloofsovertuiging door 1 mijl binnen 4  minuten rennend te voltooien. Het significante hiervan is dat sindsdien er meer dan 20.000 mensen zijn wie dit gelukt is… Wat is er veranderd? Ze wisten dat het kon. En omdat die mensen wisten dat het kon ontstond er een nieuwe geloofsovertuiging dat het wel kan. Wanneer je weet dat iets, waarvan jij dacht dat het onmogelijk was, gedaan is weet je diep van binnen dat jij het ook kan. Als iemand zijn/haar droom werkelijkheid kan laten worden, dat jij daar ook voor kan zorgen.

Het gehele traject dat ik ben aangegaan met GO180 zie ik als proces waarbij ik mijn eigen versie van Roger Bannister ben geworden. Iemand die voor barsten in de fundering van een voor mij persoonlijk toxische geloofsovertuiging heeft gezorgd en dat heeft weten te transformeren in een basis voor een nieuwe geloofsovertuiging die alleen maar het beste in mij naar boven haalt.