Online coaching Logo GO180

Hoe blijf jij met Focus en Energie Ondernemen?

Leestijd: 3 minuten

Of je nu een eenmanszaak hebt of aan het hoofd staat van een grote organisatie, in de kern ben jij ondernemer. Een ondernemer ben je niet voor niets. Jij weet dat jij je eigen wereld kunt creëren. Jij bent verantwoordelijk, jij neemt je eigen beslissingen. Je bent gemotiveerd, eigenwijs en onafhankelijk. Je werkt hard en combineert focus met passie. Het ondernemersinstinct zorgt ervoor dat jij open staat voor nieuwe dingen en succesvol bent. En wanneer ben je succesvol? Als je de juiste keuzes maakt. De juiste keuzes voor je onderneming, je familie, je vrienden en belangrijkste: voor jezelf.

Een fit en krachtig lijf zorgt voor een succesvol en krachtig bedrijf.

Hielke van der Lei
Eigenaar GO180

Maak jij de juiste keuzes?

Maar wat als het allemaal niet vanzelf gaat, wat je foute keuzes maakt? Wat als je niet lekker in je vel zit, stress hebt en niet aan belangrijke dingen toekomt? Voor antwoord op die vraag nemen we je graag mee in deze blog. Juiste en vooral bewuste keuzes komen voort uit een gezond, vitaal en gestructureerd leven. GO180 neemt je graag mee in deze wereld, de wereld waar jij als ondernemer de vruchten van gaat plukken.

Sinds Anyke bij GO180 sport, werkt ze veel efficiënter, deelt ze haar dag beter in en heeft ze veel meer energie. Benieuwd naar haar hele verhaal? Check dan onderstaande video
 • We werken volgens bewezen strategie en protocollen
 • We zijn ervaren, creatief & nieuwsgierig
 • We zijn een instituut voor gezondheid en vitaliteit
 • We zijn experts in ons vakgebied

Het verschil tussen wel of niet succesvol zijn

Uiteindelijk is er maar één verschil tussen de mensen die een succesvol leven leiden en de mensen die zich laten leiden. Er is maar één verschil tussen diegene die zich niet laat afleiden door vermoeidheid of weinig energie en de mensen die hier aan toegeven. Er is maar één verschil tussen die persoon die wel prioriteit maakt van trainen, gezond eten en zorgen voor zijn of haar gezondheid. En de mensen die de makkelijkste weg kiezen. Er is maar één verschil tussen de persoon die doet wat nodig is om de relatie met zijn of haar partner, kinderen, familie collega’s krachtig en vol passie te houden. En de mensen die dat daar niet naar omkijken.

Ik heb bij GO180 ontzettend veel geleerd over mindset, training en voeding. Allemaal handvaten waar ik in het dagelijks leven veel aan heb.
- Wynolt Visser

Laat je niet leiden door ‘de stem in je hoofd’

Het verschil? De mensen die een succesvol leven hebben laten zich niet leiden door ‘die stem in hun hoofd’. Die stem die we allemaal hebben en continue aanwezig is. De stem die excuses zoekt op het moment dat het moeilijk wordt, wanneer er ‘gevaar’ dreigt’. De stem die tijdens het trainen zegt: “Ik bent kapot, die laatste set doe ik vandaag niet” De stem die tijdens het hardlopen zegt: “Ik heb vandaag zo hard gewerkt, vandaag loop ik 2 kilometer minder”. De stem die zegt: “Het was vandaag zo druk, ik haal even een snackje in plaats van dat ik ga koken”. Deze stem komt in afgezwakte vorm ook voor in je werk en privé omgeving. Bij GO180 maken we korte metten met ‘de stem’.

Jetze zit sinds zijn start bij GO180 minder in zijn hoofd en meer in zijn lijf. Het heeft hem als ondernemer ontzettend veel voordelen gebracht. Benieuwd naar zijn hele verhaal? Check dan onderstaande video
 • We zijn betrokken
 • We garanderen resultaat
 • We zijn gedreven

Neem zelf de regie in handen

Zijn de volgende zaken herkenbaar voor jou? Dat je tegen jezelf zegt: “Nu ga ik echt gezonder leven,” “Het moet anders, het moet beter,” “Ik wacht nog even af, morgen start ik.” Je blijft maar uitstellen. Elk excuus komt voort uit die ‘’stem’’ en onderbouw je met logica. Stop met wachten en start vandaag. Het ideale moment om te starten is er niet. Het enige wat telt is nu. Nu is het moment om in actie te komen. Dus:

 • Ben jij het beu om je fysiek en mentaal niet fit te voelen?
 • Wil jij middelmatigheid niet langer wil tolereren?
 • Wil jij stoppen met het bijstellen van je dromen, terwijl je gevoel schreeuwt dat je moet gaan voor een gezonder, fitter en krachtiger leven?

Neem leiding over je leven door bewust krachtige beloftes te maken naar jezelf en je omgeving en ze dagelijks te ‘leven’.

We zijn meer dan alleen Personal Training, we zijn een instituut voor gezondheid en vitaliteit. We staan voor het algehele verbeter kwaliteit van je leven.

Jeroen Dijkstra
Eigenaar GO180

Word de beste versie van jezelf

Een fit en krachtig lichaam is essentieel als het gaat om persoonlijk en zakelijk succes. Als jij fit bent, energie hebt én verantwoordelijkheid neemt voor je gezondheid, zie je direct de impact hiervan doorvloeien in jouw leven:

 • Je komt vanuit power. Je laat je niet meer leiden door ‘die stem’ in je hoofd. De stem die voor comfort en veiligheid kiest
 • Je maakt bewuste keuzes. Jij bent ‘in control’
 • Je negeert de bullshit en excuses en doet wat je moet doen
 • Je bent effectief en gefocust. Focus op echte kernacties en je zult direct meer resultaat in je business boeken en meer tijd overhouden
 • Je maakt een échte connectie met je familie, vrienden en collega’s

Bij GO180 Personal Trainers werken we met ondernemers en professionals die de stap willen maken naar het leven van een uiterst fit, gezond en gelukkig leven. Je moet iemand zijn die meer uit zijn/haar leven wil halen dan je tot nu toe doet. Niet omdat dit beter is, maar simpelweg omdat het kan. Het is onze commitment om de beste versie van jezelf te laten zijn. Wij staan voor optimaal resultaat en tegelijkertijd duurzame verbetering in kwaliteit van leven en fysieke en mentale fitheid. Hierbij focussen we op drie fundamentele pijlers.

Wynolt was zijn oude levensstijl zat en heeft bij GO180 een ommekeer gemaakt. Vooral de verandering in het mentale aspect heeft veel invloed op zijn dagelijkse leven, waaronder zijn werk. Benieuwd naar zijn hele verhaal? Check dan onderstaande video
 • We bieden professionele begeleiding
 • We geven persoonlijke aandacht
 • We verbeteren de kwaliteit van je leven

GO180 excelleert in de drie genoemde pijlers. We laten de concurrentie ver achter als het gaat om behaalde doelstellingen.

Martijn Kromkamp
Senior Trainer GO180

De pijlers van GO180

Lichaam en Gezondheid

Het bereiken van een gezond en sterk fysiek doormiddel van doelgerichte training- en voedingsbegeleiding. Onze trainingen zijn van het hoogste niveau. Onze gespecialiseerde trainers hebben veel persoonlijke aandacht afgestemd op jouw niveau. We focussen ons op gezonde en uitgebalanceerde voedingsprogramma’s afgestemd op jou en jouw doelstelling(en).

Mindset

Het creëren van een krachtig lichaam en het creëren van een krachtige innerlijke houding zorgt voor een krachtig leven. Coaching op mindset is wat het verschil maakt in jouw leven om resultaat te behouden. Wij zorgen ervoor dat die bekende ‘knop’ omgezet wordt en blijft. Iets ‘weten’ doet niks voor jou, zolang je het niet toepast en onderdeel maakt van je leven.

Persoonlijke leiderschap

Het verschil tussen de personen die bereiken wat ze willen en de mensen die dat niet doen is verantwoordelijkheid. Het verhogen van de persoonlijke standaard. De standaard die je voor jezelf hebt gecreëerd. Deze standaard heb je gecreëerd vanuit die ‘stem’. Verhoog je standaard en neem je verantwoordelijkheid voor een gezond en krachtig leven. Creëer de focus om echt aanwezig te zijn voor je partner, gezin en zakelijke relaties.

GO180 excelleert in de drie genoemde pijlers. We laten de concurrentie ver achter als het gaat om behaalde doelstellingen. We zijn meer dan alleen Personal Training, we zijn een instituut voor een gezondheid en vitaliteit. We staan voor het algehele verbeter kwaliteit van je leven.

Vrijblijvende intake aanvragen

Benieuwd geworden? Schrijf je dan onderstaand in voor een vrijblijvende intake. Tijdens dit kennismakingsgesprek gaan we op je huidige situatie in en wat we kunnen verbeteren. Kom er achter wat GO180 voor jou kan betekenen!

Op welk e-mailadres wil je onze mails ontvangen?

Op welk nummer kunnen we je bereiken?

Een moment geduld aub.