Visie

Het draait bij ons om het verbeteren van je kwaliteit van leven. GO180 staat voor groei en resultaat en daarin willen wij bij helpen in alle facetten van het leven. Zowel fysiek als mentaal. Wij kiezen voor een krachtig leven met energie, zelfverzekerdheid en veerkracht. Wij werken volgens bewezen strategieën en protocollen. Wij blijven voortdurend op zoek en ontwikkelen nieuwe concepten. Wij zijn ervaren, creatief, nieuwsgierig en experts in ons vakgebied. Wij geloven dat een fit en gezond lichaam zorgt voor een krachtig leven.

Missie

Wij zijn gedreven om mensen te helpen bij het behalen van hun fysieke en mentale doelstellingen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Wij verbeteren je kwaliteit van leven. Het is onze commitment om de beste versie van jezelf te laten zijn. Wij staan voor optimaal resultaat en tegelijkertijd duurzame verbetering in kwaliteit van leven en fysieke en mentale fitheid.

Hoe doen we dat?
Wij gebruiken drie tools voor blijvend en optimaal resultaat:

1. Training
Training van het hoogste niveau door onze gespecialiseerde trainers met veel persoonlijke aandacht afgestemd op jouw niveau.

2. Voedingsadvies
Focus op gezonde en uitgebalanceerde voedingsprogramma’s afgestemd op jou en jouw doelstelling(en).

3. Coaching
Coaching op mindset is wat het verschil maakt in jouw leven om resultaat te behouden. Wij zorgen ervoor dat die bekende ‘’knop’’ omgezet blijft. Iets ‘’weten’’ doet niks voor je zolang je het niet toepast en onderdeel maakt van je leven.

Wil je meer informatie over de filosofie van GO180 of wil je gelijk aan de slag? Vul dan onderstaand je gegevens in of neem telefonisch contact op via 058-2038080

ARE YOU READY TO GO180!?