”Kennis is Kracht!”

Het behalen van jouw (fysieke) doelstellingen is het belangrijkste tijdens onze samenwerking. Wij begeleiden en leiden mensen op. De trainer die jou coacht brengt je de belangrijkste principes van voeding en fysieke training bij omdat wij willen dat je begrijpt waarom we doen wat we doen. Deze kennis kun je vervolgens altijd op jezelf toepassen, ook na onze samenwerking; je investeert dus in jezelf én je gezondheid!

Krachthonk
De personal gym van GO180 is gevestigd aan de hobbemastraat 19 in Leeuwarden. Onze gym is van alle gemakken voorzien, en is ingericht met de meest moderne meetapparatuur- en trainingsmaterialen. Een motiverende en inspirerende omgeving om aan je lichaam te werken én energie op te doen!

Naast fanatiek en doelgericht trainen, is er ook ruimte voor ontspanning. Het draait tenslotte allemaal om balans. In onze heerlijk luxe lounge met o.a. keuken, koffie gemaakt van vers gemalen bonen of een lekker kopje thee, kun je heerlijk tot rust komen.  Dus, to snel! GO180 Personal Trainers staan voor je klaar.

Wil je meer informatie over de filosofie van GO180 of wil je gelijk aan de slag? Vul dan onderstaand je gegevens in of neem telefonisch contact op via 058-2038080

ARE YOU READY TO GO180!?