Wij zijn jouw personal trainer in Friesland

Kennis | Hielke van der Lei | 20 juni 2023

Proefles aanvragen

Personal trainers Friesland

Personal trainer Friesland Lifestyle coach Leeuwarden

Personal trainers Friesland

Welkom bij GO180 in Leeuwarden. Wij zijn niet zomaar een sportschool. We zijn een hechte club waar mensen aan hun persoonlijke doelen werken onder begeleiding van professionele coaches. GO180 is een plek waar je komt voor jezelf en voor jouw gezondheid! Maak kennis met onze club en lees over onze programma’s. Wellicht vind je bij ons je toekomstige personal trainer in Friesland.

Onze programma’s met persoonlijke begeleiding en groepslessen

Ben je op zoek naar een manier om structureel gezonder te leven met meer beweging en een gezonder voedingspatroon? Als het je niet lukt om op eigen kracht de stap naar de sportschool te zetten of voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen, kun je een personal trainer in Friesland in de arm nemen. Hij helpt je met professionele begeleiding in het stellen en bereiken van concrete doelen. De personal training vindt plaats op individueel niveau dat je met individuele sessies kunt uitoefenen. Je kunt ook persoonlijk begeleid worden binnen groepssessies. Om je daarin optimaal te helpen, bieden we diverse programma’s aan.

·         Essentials

In 12 weken werken aan je fysieke doelen, dat is haalbaar met ons persoonlijk programma genaamd Essentials. Aan de hand van een persoonlijk assessment waarbij de peronal trainer in Friesland inzicht krijgt in jouw huidige gedragspatronen, wordt een haalbaar en doelgericht plan samengesteld. Hierin vormen een bewegingsschema en passend voedingsadvies de leidraad die je helpen een gezond levensstijl in te richten. Door structureel iedere week het proces te evalueren, kun je samen met je personal trainer de voortgang bepalen en zo nodig bijstellen.

·         Fundamentals

Een half jaar intensieve begeleiding van je personal trainer in Friesland kan effectief leiden tot een verandering in je gedrag en leefgewoontes. Wederom gaat er een persoonlijk assessment aan vooraf, zodat je een goede en concrete basis hebt voor de rest van het Fundamentals programma. Samen met je personal coach werk je actief aan het creëren van een krachtige mindset waarin je eet- en beweegpatronen worden verbeterd. Zo kun je na het half jaar zelfstandig door met het nieuwe levensstijl dat je hebt aangeleerd en dat jou nog sterker maakt.

·         GO2Gether

Wil je werken aan je persoonlijke doelen, dan betekent dat niet dat je automatisch ook individuele trainingen moet volgen. Met GO2Gether kun je beiden combineren. Je krijgt persoonlijke begeleiding om aan je eigen doelen te werken terwijl je in het gezelschap van maximaal 8 andere teamgenoten gaat sporten. Je kunt ervoor kiezen een traject van 3, 6 of 12 maanden te beginnen waarbij je onder andere met een persoonlijk assessment en wekelijkse monitoring wordt begeleid in het creëren van een optimaal sport- en voedingspatroon. Maandelijks kom je samen met de groep voor themasessies en groepscoaching.

Op zoek naar een personal trainer in Friesland? Meld je aan bij GO180

Sporten en gezond eten, de een heeft er geen moeite mee en maakt er zijn hobby van. Voor de ander is het keer op keer een worsteling om het gezonde patroon vast te houden. Herken je dat bij jezelf? Juist dan kan een personal trainer in Friesland het verschil voor je maken. Je doet alles zelf, maar wel met de juiste begeleiding en motivatie. Onze coaches hebben de kennis en ervaring in huis om je te helpen doelen te stellen die bij jou passen. De begeleiding gaat verder dan alleen het coachen van je sportsessies of het maken van een voedingsschema. Je hele mindset en gedragspatronen worden onder de loep genomen en met hulp van jouw personal coach in Friesland krijg je handvaten om de positieve punten te versterken en belemmeringen uit de weg te ruimen.

Ben jij er klaar voor om een van onze programma’s te volgen en onder begeleiding van een personal trainer sterker en fitter te worden? Kom dan langs in onze club om meer van de mogelijkheden te proeven. Of neem telefonisch contact met ons op als je meer informatie nodig hebt.

Deel dit verhaal: