Waar kan een lifestylecoach in Leeuwarden je mee helpen?

Kennis | Hielke van der Lei | 17 februari 2023

Lifestyle coach Leeuwarden

Lichamelijke conditie en sterkere spieren

Lichamelijke conditie en sterkere spieren

Hoe motiveer jij jezelf om de doelen die je hebt gesteld te bereiken of om buiten je comfort zone te stappen? Misschien vind je van jezelf dat je meer moet sporten, of dat je meer structuur en balans in je leven wil, óf dat een gezonder eetpatroon vereist is. Maar ondertussen kun je de verleiding niet weerstaan die ene snack te eten en wint de televisie het vanavond wederom van de sportschool. In dergelijke gevallen kun je ervoor kiezen de strijd in je eentje aan te gaan. Je kunt ook de stap nemen, en een lifestyle coach in Leeuwarden in de arm nemen. Wat hij of zij voor jou kan betekenen, daarover lees je in deze blog.

Een gezonde levensstijl begint met een gezond lichaam. Voldoende beweging -het liefst minimaal een half uur per dag redelijk intensief- bevordert je fysieke conditie en versterkt je spieren. Maar hoe weet je in welke mate je moet sporten om jezelf voldoende uit te dagen. En waar ligt de grens die je niet moet overschrijden om blessures te voorkomen. Daar kan een lifestyle coach in Leeuwarden je bij helpen. Met accurate kennis over beweging en inzicht in het menselijk lichaam weet de coach hoe hij je kan begeleiden zodat je optimaal resultaat boekt.

Denk je erover naar de sportschool te gaan waar de lifestyle coach je kan begeleiden, dan kunnen jullie samen een sportschema opstellen. Hij weet wat je nodig hebt en kan het schema voor je op maat invullen. Zo kun jij je voorbereiden op de volgende uitdagende oefeningen:

  • Deadlifts
  • Push-ups
  • planken
  • lunges en squats
  • wall sits
  • crunches

Gezonder eetpatroon

Wil jij je leefstijl verbeteren, dan verdient je eet- en leefpatroon patroon ook aandacht. Vooral als je vaak in de verleiding komt om te snoepen en net iets te veel suikers tot je neemt. Heb je er moeite mee al dat lekkernij te laten staan en merk je dat dit geen goed doet voor je lichaam en gewicht? Door de hulp van een lifestyle coach in Leeuwarden in te schakelen, krijg je handige tips én begeleiding die je helpen je eetpatroon te verbeteren. Wat zijn gezonde producten, hoe maak je die het beste klaar en wat moet je vooral zoveel mogelijk laten staan? De lifestyle coach kan samen met jou een eetschema opstellen die past bij jouw behoeften en leven, zodat het bereiken van je doel alleen maar makkelijker wordt.

Meer motivatie en discipline

Lukt het je om samen met de lifestyle coach in Leeuwarden de training te volbrengen en om in de avond een gezonde maaltijd klaar te maken? Het is super als je de training goed afrondt. Maar belangrijk is om dit patroon vol te houden. Juist het consequent sporten, gezond eten en leven leidt ertoe dat je lichamelijke conditie verbetert en dat je lekkerder in je vel gaat zitten. Toch is het moeilijk om iedere keer jezelf te motiveren en je vast te houden aan het gezonde leefpatroon. Heb je een lifestyle coach die je daarin begeleidt, dan kan hij je leren hoe je met discipline en vastberadenheid jezelf blijft motiveren.

Het resultaat: een gezond lichaam en geest

Na verloop van tijd zul je merken dat de positieve veranderingen in je beweeg, eet en leefpatroon effect hebben. Je conditie wordt aanmerkelijk beter, je lichaam ziet er fitter uit en je huid wordt gezonder. Het gezonde eten smaakt je goed en de behoefte aan suikers neemt af. Doordat je het met hulp van de lifestyle coach in Leeuwarden de eerste weken vol hebt kunnen houden, vervolg je de rest van het schema bijna op de automatische piloot. Het kost je geen moeite meer om een lekkernij te laten staan en als je een training noodgedwongen moest overslaan, voel je je meteen minder goed. Jouw doel is bereikt en je maakt jezelf klaar voor nieuwe uitdagingen om je leefstijl nog verder te optimaliseren. Wat jouw uitdaging ook is, de lifestyle coach van G0180 in Leeuwarden helpt je erbij.

Deel dit verhaal: