Het verhaal van Rommy

Ervaringen | Hielke van der Lei | 01 juni 2021

Voedingsadvies Leeuwarden

De reden waarom ik voor GO180 heb gekozen is vanwege het totaal ‘’plaatje.’’ GO180 heeft een goede uitstraling, binnen een ‘’privé boutique’’ setting, met professionele coaches die passie hebben voor het helpen van mensen.

Wat voor mij de grootste impact heeft gemaakt is dat ik bewust ben geworden van hoe belangrijk de basis is. Bewustwording van het feit dat rust, regelmaat en gebalanceerde voeding als basis binnen je leven enorm belangrijk zijn. Af en toe was het zeker lastig!

Consistentie, Inzicht en overzicht houden. Dit was niet altijd even gemakkelijk. Hielke mijn Coach heeft me daar enorm bij geholpen. Hiernaast is het enorm belangrijk om te beseffen dat tijd vrijmaken het allerbelangrijkste is. Dit kan lastig zijn af en toe. Maar ook wanneer je denkt dat het niet past, moet je hiervoor gewoon prioriteit maken. Het gaat tenslotte om je gezondheid!

Ik ben dan ook enorm blij met wat ik bereikt heb! Ondanks het hectische leven wat ik heb, zijn mij migraineklachten enorm verminderd en heb ik veel meer energie en geen ‘’beperkingen.’’

De volgende stap is voor mij om de aangeleerde gewoontes te continueren en te optimaliseren.

Deel dit verhaal: