Het verhaal van Nick

14 februari 2022

GO180 62

Nick heeft afgelopen jaar zowel fysiek als mentaal grote stappen gemaakt onder begeleiding van zijn Coach. Ondanks een toename in gewicht is de spierdefinitie flink toegenomen.

”De samenwerking met mijn Coach vond ik heel prettig. Ik heb veel geleerd of training en
levensstijl. De ”stok achter de deur” en het wederzijdse vertrouwen in elkaar zorgde ervoor dat ik keer op keer mijn grenzen durfde op te zoeken, op een veilige manier. Dat ik nu weer kan wat ik kan zonder pijnervaring of beperkingen, had ik in het begin niet verwacht.”

Daar waar Nick kampte met een frozen shoulder en zijn arm amper kon optillen om fatsoenlijk zijn haren te wassen, trekt hij zich nu zonder probleem 12 keer op met de kin boven de stang of stabiliseert hij de zwaardere gewichten boven zijn hoofd. Daarnaast
kwamen knieklachten in het verleden regelmatig terug, maar deinst hij nu niet terug voor een zware squat van 100 kg of meer. Uiteraard pijnvrij. Dit laat zien dat er heel veel mogelijk is, als je je ergens écht voor wilt inzetten.

Welke klacht, beperking of leeftijd ook, we laten je graag zien wat mogelijk en leuk is om sterk te worden. Ben jij ook bereid die stap te zetten?

Deel dit verhaal: