Het verhaal van Milou

07 februari 2023

GO180 167

De eerste keer dat ik van GO180 hoorde was toen ik de progressie foto’s – van mijn werkgever; Jeroen Molenberg (ook 1 van de succesverhalen bij GO180) onder ogen kreeg.

Wat een supermooi resultaat! 7 kilo vet kwijt in 12 weken. Dat wou ik ook!

Na de zwangerschappen van mijn 2 kindjes, nu 2 en 5 jaar, zag ik mijzelf gewoonweg niet meer als ik in de spiegel keek. Obese voelde ik mij niet maar ook zeker niet meer de Milou van voor die tijd.

Diezelfde dag nog heb ik me ingeschreven voor een intake.

Er werd contact met me opgenomen en zo liep ik 21 juli 2022 lichtelijk zenuwachtig door de deuren van GO180 waar Bas mij stond op te wachten. Er werden een aantal spiegel voorhoudende vragen gesteld en ik kwam er al gauw achter dat dit geen “even snel wat kilo’s kwijtraken” traject zou worden. Er werd echt naar mij gekeken! Niet alleen het fysieke maar ook mijn mentale gezondheid kwam aan bod en laten we in het kort zeggen dat deze niet heel erg stabiel was.

Na ons gesprek was ik om en heb ik direct mijn handtekening gezet. Ik ging dit doen!

Bas appte mij al vrij snel daarna dat hij graag met mij aan de slag wou gaan en dat hij mijn coach zou worden de aankomende 12 weken. Wij gingen dit doen!

Mijn hoofddoelen? Mezelf weer terug krijgen, zowel fysiek als mentaal.

Heb ik dit behaald? Ja, en hoe! Met discipline, de juiste voeding, een portie doorzettingsvermogen, door kritisch naar mezelf te leren kijken, een bepaalde mindset en dit alles met een coach aan mijn zijde die mij daarin stap voor stap fantastisch heeft begeleid en heeft aangemoedigd.

Keer op keer werd er kritisch door Bas gekeken naar wat er eventueel aangepast kon worden, waar mijn lijf en hoofd goed of niet goed op reageerde.

Elke training weer werd het uiterste uit mij gehaald wat resulteerde in super mooie resultaten.

In 12 weken was ik al 11 kilo vet kwijt!

Ik voelde mij fitter, slanker, sterker, energieker en mentaal was er veel meer rust. De balans was weer wat teruggekomen.

Afscheid nemen kon ik nog niet van Bas, veel te nieuwsgierig naar wat we nog meer zouden kunnen bereiken in nogmaals 12 weken. Nou die cijfers liegen er niet om!

Mijn vetpercentage is van 29% omlaag gegaan naar 18%. Bijna 17 kilo vet ben ik kwijtgeraakt.

Op de foto’s die aan het begin en op het eind zijn gemaakt zijn 2 totaal verschillende personen te zien. Zowel fysiek als mentaal. Een verschil van 180 graden.

Voor een ieder die nog twijfeld om bij GO180 naar binnen te lopen voor een intake, wat heb je te verliezen? Soms is die stap uit je comfortzone nodig om echt iets te bereiken. De weg ernaar toe is echt niet altijd even leuk maar wat je ervoor terug krijgt is zeker de moeite waard! (Aldus 1 van de wijze lessen die ik geleerd heb van mijn favoriete coach).

Ik ben fan, fan van GO180, fan van Bas en zou het iedereen aanraden!

Deel dit verhaal: