Het verhaal van Kirsten

Ervaringen | Mart Scholten | 29 juni 2021

GO180 100

Ongeveer 6 jaar geleden ben ik hard bezig geweest met afvallen, dit ging erg goed en ik viel hiermee 20 kilo af. Na verloop van tijd kreeg ik een terugval en wist ik niet goed hoe ik dit weer op een goeie manier kon oppakken. Dit heb ik op verschillende manieren weer geprobeerd maar alles werkte niet goed genoeg voor mij en ik kon de motivatie niet vinden. Ik had wel eens over personal training nagedacht, maar dit vaak uitgesteld vanwege kosten maar ook waar je dan naartoe gaat en wat goed voelt. Uiteindelijk heb ik toch besloten om met een personal trainer aan de slag te gaan.  Met hem heb ik contact gezocht en ben ik langs geweest voor een intakegesprek. Dit voelde goed! En zo ben ik begonnen met het avontuur bij GO180.

Na mijn eerste gesprek voelde het zo goed dat ik gemotiveerd was om te gaan beginnen, tuurlijk heb ik wel eens gedacht: ‘’Ga ik krijgen wat ik voor ogen heb, gaat wat ik in mijn hoofd heb ook werkelijkheid worden.’’ Maar dat gaat in verloop van het traject verminderen! Je gaat namelijk serieus resultaat boeken. Ik heb veel grote veranderingen doorgemaakt, mijn hoofdfactor was afvallen, dat is gelukt, daarnaast is een grote verandering geweest dat ik veel lekkerder in mijn vel ben gaan zitten. Ik vond het eerst heel lastig om te gaan kijken naar voeding, ik wist niet waar ik naar moest kijken, wat is wel goed en wat is niet goed. Maar door de GO180 app te gebruiken, door informatie te ontvangen van de coach en het Fundamentals handboek krijg je veel inzicht en handvaten.

Ik voel me super goed over wat ik bereikt heb, ik ben trots en dankbaar dat ik dit bereikt heb. Ik ben veel dingen veranderd wat voor mij veel waarde heeft! Ik heb veel geleerd over sport en voeding, ik heb geleerd hoe je dit goed moet combineren, ook de voeding heb ik veel in geleerd, wetende wat waar in zit, wat de juiste hoeveelheden zijn en waar je wat van nodig hebt. Met het sporten heb ik veel ervaring op gedaan, nu weet ik van verschillende technieken, hoe je verschillende apparaten gebruikt en hoe je houding een grote rol er in mee speelt. Maar ik weet ook dat je je niet schuldig hoeft te voelen mocht je een dag wat over hebben wat betreft voeding en zin in een stukje chocola hebben dat dat mogelijk is, heb je een feestje en je eet die dag een stukje gebak dat je niet gelijk schuldig hoeft te voelen en dat dat ook kan. Daarnaast heb ik ook geleerd wat een goede nachtrust en ritme positief met je lichaam kan doen en daar veel verandering in kan komen.

GO180 is een fijne plek waar ze de juiste begeleiding geven, je kennen, waar je gehoord wordt, waar de tijd voor je genomen wordt. Het is een hele fijne plek om te sporten. Ik vond het eerst lastig om naar een personal trainer te gaan, maar dankzij GO180 heb ik een hele andere ervaring opgedaan waar ik ontzettend blij mee ben!

Deel dit verhaal: