Het verhaal van Jan Stellingwerf

03 mei 2022

Afslanken Leeuwarden
Sinds maart 2021 ben ik lid van GO180. De reden van mijn start met Personal Training bij GO180 was Corona. Niet het ziek zijn zelf, maar de ellende van het thuiszitten, werken en het niet meer mogen sporten.
 
Het sociale isolement. GO180 was één van de weinige sportscholen die gedurende de corona-lockdown buiten door konden gaan met het aanbieden van sporten. Voor mij de ideale stok achter de deur om naar buiten te ‘moeten’ en op gepaste afstand mensen te ontmoeten. Niet wegkwijnen binnen, maar uitgedaagd worden buiten.

”GO180 was één van de weinige sportscholen die gedurende de corona-lockdown buiten door konden gaan met het aanbieden van sporten.”

Naast de geestelijke verlichting, kon ik ook nog eens aan mijn andere doelen werken. Ik wilde bewuster omgaan met voeding en mijn eetpatroon aanpassen aan mijn sportbehoefte. Ik tennis en deed al aan fitness voor corona, nu werd mijn eetpatroon daar ook nog eens op aangepast. Een win winsituatie!
 
Mijn begindoel was om dit een aantal maanden vol te houden en te bekijken wat het resultaat zou zijn. Het resultaat is dat ik nu na 12 maanden (zes maanden personal training en zes maanden small group training), nog steeds met veel plezier sport bij GO180.
 
Onder begeleiding van Janine, mijn personal coach, ben ik bewuster, gezonder en zichtbaar sterker geworden! Daarnaast zijn mijn tennisprestaties er ook op vooruit gegaan. Sporten kost me fysiek minder moeite.
 
Bij GO180 heb ik een afspraak met mezelf gemaakt. Het zijn mijn doelen, ik wil deze bereiken. Janine stimuleert me om net die extra stap te zetten om mijn einddoel te bereiken. Ik ben op de goede weg!
 
Welk doel wil jij bereiken?
Deel dit verhaal: