Het verhaal van Bert Visser

Ervaringen | 19 april 2022

Personal training Leeuwarden

Bert Visser is directeur en eigenaar van Edunamics. een consultancy bureau dat dat schoolbesturen adviseert op het gebied van strategie, organisatie en onderwijsontwikkeling. Onlangs heeft Bert een PT-traject gevolgd bij GO180. In korte tijd is hij enorm sterk geworden en werd er al meer dan 300 kg weg gedrukt op de legpress. Dat dit ook positieve gevolgen heeft voor mentale kracht, is geweldig om te zien! Inmiddels traint Bert vrolijk verder in de groepstrainingen. 

‘’Door het sporten ervaar ik met name een enorme energieboost. Voorheen kon ik vooral aan het einde van de week merken dat ik flink vermoeid was. Door in de ochtend te sporten kan ik vol energie door met de dag.

Dat levert me als ondernemer vooral veel mentale scherpte en productiviteit op. En dat heb je zeker nodig, als je met acht projecten tegelijkertijd bezig bent.”

”Het lastigste vond ik het motorisch aanleren van nieuwe krachtoefeningen. De begeleiding hierin heb ik als heel accuraat en prettig ervaren. Coach Darnell wees me continu op een juiste uitvoering en techniek. Inmiddels ben ik veel bewuster van een goede houding, dit valt me zelfs op bij mensen om mij heen. Daar pik ik in het dagelijkse leven weer de vruchten van.‘’

Deel dit verhaal: