Online coaching Logo GO180

GO2gether-programma

Het GO2gether-programma van GO180 is de start van de rest van je leven. Het is het enige educatieve en transformerende groepsprogramma dat speciaal is ontworpen om jouw fysieke en mentale doelstelling(en) te behalen.

We starten in februari en werken in drie maanden tijd met fysieke training- en coachingssessies toe naar het lichaam en de gezondheid die jij wilt behalen. Of je nou wilt afvallen in gewicht of juist wilt aankomen in spiermassa, fitter en sterker wilt worden of meer grip op je leven en gewoontes wilt krijgen. Dit is hét moment om naar jouw doelen toe te werken en je lichaam en gezondheid de aandacht te geven die het verdient.

Met ons GO2gether-programma bieden we jou een uniek programma waarbij je optimaal en professioneel wordt gecoacht op het gebied van training, voeding en levensstijl. In en samen met een groep werk je naar jouw eigen vooropgestelde doel(en). Je krijgt een op maat gemaakt trainingsschema, dat wekelijks aangepast wordt naar jouw wensen en progressie en daarnaast advies en begeleiding in voeding, een coach die je tijdens het trainen kan assisteren en nog veel meer. Zo kunnen wij jou resultaat garanderen!

Waarom GO2gether

Fysieke en mentale resultaten
Begeleiding op maat door jouw persoonlijke coach
Personal training in kleine groepen

Persoonlijk intakegesprek

Voordat we beginnen met het programma starten we met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek zoomen we in op je huidige gezondheid en vitaliteit. Oftewel: op welke vlakken ondervind jij hinder? Medisch, fysiek en/of mentaal. Dit is voor iedereen anders, maar enorm belangrijk. Daarom besteden we extra veel aandacht aan jouw startpunt. Stap twee is het stellen van je doel(en). Samen met jou maken we dit heel concreet. Door het doel in stapjes op te splitsen, maken we er overzichtelijke, actiegerichte en ‘kleine’, behapbare doelen van. Naast het doel op zich besteden we ook aandacht aan de ‘waarom’ van het doel. Waarom is dit jouw doel? En met welke beweegreden? Wat motiveert je hierbij? Tijdens de kick-off van het programma ontvang je alle informatie, tools en adviezen om te starten aan jouw vooropgestelde doel(en).

Let’s GO2gether

Doelgerichte persoonlijke trainingsschema’s

Met het GO2gether programma krijg je op maat gemaakte trainingsschema’s die elkaar opvolgen aan het eind van elke periodisering. Dit wordt. gedaan aan de hand van de bepaalde doelstellingen.

Voedingsadvies

Om resultaatgericht te werk te gaan is voeding van essentieel belang tijdens het 3 maanden programma. Jouw coach zal dan ook beschikbaar zijn voor voedingsadvies.

Personal training in kleine groepen

Tijdens het 3 maanden programma train je met je personal trainer in groepsverband van maximaal 4 personen per training. Ieder werkt zijn gepersonaliseerde trainingsschema af, onder toezicht en begeleiding van zijn of haar trainer.

Manual met tips en tricks

Uiteraard staat alle theorie, tips en tricks in een handleiding, waarin je de belangrijkste informatie op het gebied van mindset en gedrag, training, voeding én lifestyle kunt terugvinden.

Wekelijkse evaluatie momenten

Wekelijks zullen we aan de hand van speciaal ontwikkelde tools je voortgang evalueren, zodat we jouw progressie en resultaten in kaart kunnen brengen. Dit gaat veel verder dan alleen het meten van je gewicht en vetpercentage. Belangrijke aspecten zoals energie- en krachtniveau, motivatie en hormoonlevels worden gemonitord, zodat je optimaal resultaat kunt behalen.

100% commitment

Je werkt samen met oprecht betrokken coaches, die net zo gretig zijn als jou. Ze staan voor je klaar en helpen je met het bereiken van je persoonlijke doelen. Persoonlijke aandacht en service staan bij ons altijd centraal. Wij zetten ons volledig in en verwachten dit ook van jou, zodat we samen jouw doelen bereiken. Waar wacht je nog op? Let’s GO2gether!

Meld je nu aan

Meer informatie over het GO2gether-programma? Schrijf je nu in of neem telefonisch contact op via 058-2038080 of 050-2110600.

Inschrijven