Go2gether Business

Dit is het kantelpunt. Het moment waarop je bedenkt dat je méér wilt. Of sterker: je beseft dat het zo niet langer kan. Hier draait het om. Vanaf nu ga je het anders doen. Zodat je je morgen optimaal kunt geven op je werk, langer van je (klein)kinderen kunt genieten of nog meer plezier uit je hobby kunt halen. Waar draait het bij jou om? 

Leren dealen met ”die stem”

Onbewust nemen we de hele dag door beslissingen, gestuurd vanuit gedachtes en emoties. Dus ook al weet je exact welke acties nodig zijn om tot bepaald resultaat te komen, je komt er niet.

Wij helpen je bij het creëren van een krachtige mindset, zodat je verantwoordelijkheid neemt en gaat doen wat je moet doen.

Voor wie is het programma?
Het business programma Go2gether is exclusief voor ondernemers en professionals die het aankunnen en bereid zijn het ‘’werk’’ te doen. Wij creëren resultaat. En dat start bij je lichaam en gezondheid. Onze aanpak draagt bij aan organisatie doelstellingen op het gebied van gezondheid en vitaliteit, verzuim en medewerkerstevredenheid. Op maat gemaakte programma’s voor managers en medewerkers. Persoonlijke aandacht, educatie, training en coaching zorgen voor blijvende resultaten.

De belangrijkste transformaties in dit programma zijn
– Drastische verbetering in je kwaliteit van leven
– Komen vanuit een krachtige mindset
– Maken van bewuste keuzes
– Effectief en gefocust zijn
– Verbetering in algehele fitheid en vitaliteit

De tijdsinvestering per persoon is 2,5 uur per week, verdeeld over 2 groepstrainingen en 1x een half uur groepscoaching.

Inhoudelijke informatie

Kick-off Event
De start van het Go2gether Business programma vindt plaats in de privé gym van GO180. Tijdens een 2 uur durende sessie starten we met het leggen van de fundering voor de rest van het programma. De 2 uren staan in teken van fysieke training, het verkrijgen van de nodige basis kennis en vaardigheden omtrent training, voeding én mindset.

Groepscoaching en Educatie
Coaching en educatie is de fundering voor het behalen van duurzame resultaten. Alleen ‘’iets’’ weten doet nog niks voor je zolang je het niet een onderdeel maakt van je leven. Daarom werken we wekelijks aan speciale opdrachten voor het creëren van de fundering die de basis is van je gedrag en krachtige mindset.

Fysieke Training
Vanaf de kick-off zijn er in onze privé gym twee training fysieke trainingen per week. Dit zijn trainingen om je zowel fysiek en mentaal sterker te maken.

6 maanden
Om echt te dealen met patronen heb je minimaal een half jaar nodig om effectiever te zijn. Alleen weten doet niks, het echt leven is een hele andere wereld. Elke keer een stapje verder komen op de berg heeft tijd en energie nodig. Het gaat niet vanzelf, wij spelen het spel op hoog niveau en willen ook dat je leert te stoppen met stoppen zodra het ‘niet comfortabel’ lijkt te zijn.

Contact
Wil je meer informatie over het Go2gether Business programma of wil je gelijk aan de slag? Vul dan onderstaand je gegevens in of neem telefonisch contact op via 058-2038080