Online coaching Logo GO180

In het Fundamentals-programma creëren we hét fundament voor een gezond, vitaal en krachtig leven. Een leven zonder de fysieke en mentale belemmeringen, die je nu in de weg staan. Zo haal jij alles uit het leven dat eruit te halen valt en word jij de beste van jezelf. Voor de rest van je leven!

Leren omgaan met ‘die stem’

Onbewust nemen we de hele dag door beslissingen op basis van gedachtes en emoties. Je weet vaak precies welke acties nodig zijn om tot een bepaald resultaat te komen, maar het lukt je niet. Tijdens het Fundamentals-programma helpen we je met het ontwikkelen van een krachtige mindset. Zo leer je verantwoordelijkheid nemen, trap je niet langer in de valkuilen van emotie-eten en doe je voortaan wat je voorgenomen hebt om je doel te bereiken. Klinkt simpel, maar is het zeker niet.

Waarom Fundamentals

Het programma is niets minder dan levensveranderend
Je verhoogt je fysieke en mentale weerbaarheid
Drastische verbetering in je kwaliteit van leven

De basis – zes maanden

Om tot een duurzaam resultaat te komen, is een goede basis noodzakelijk. Een fundering van gezonde eet-, beweeg- en leefgewoontes waar je altijd op kunt terugvallen. Zonder een basis val je al gauw terug in oude, ongezonde(re) patronen. Om die patronen te doorbreken en een echte gedragsverandering te bereiken, heb je minimaal een halfjaar nodig. Dit gaat niet vanzelf. We weten dat het programma veel van je vraagt. Daarom willen we ook dat je leert stoppen en het aangeeft zodra het niet meer comfortabel voelt. Maar vergeet nooit waarom je je ook alweer hebt aangemeld.

Let’s go Fundamental

Persoonlijk intakegesprek

Voordat het programma begint, is er een uitgebreid intakegesprek waarmee we met veel aandacht je eerste stappen formuleren. Tijdens dit gesprek zoomen we in je op huidige gezondheid en vitaliteit. Op welke vlakken ondervind je hinder? Is dat op medisch, fysiek of mentaal vlak? Of een combinatie daarvan? Dit is voor iedereen anders.

Na het gesprek stellen we je doelstelling(en) vast. Concreet en krachtig. We delen de doelen op in actiegerichte stappen voor meer overzicht. Daarbij besteden we veel aandacht aan je persoonlijke motivatie achter het te behalen doel. Wat is jouw drijfveer?

Wekelijkse coaching

Jouw coach brengt je de belangrijkste principes bij van fysieke training, voeding en gedragsverandering, herstel en leefstijlfactoren. We vertellen je niet wat je moet doen, maar leren je stapsgewijs waarom je iets doet en hoe je dit zo effectief en efficiënt mogelijk doet. Hiervoor gebruiken we speciaal door ons ontwikkelde tools en systemen om jou te helpen nieuwe kennis, informatie en vaardigheden toe te passen en ons inzicht te geven in wat het best voor je werkt.

Doelgerichte personal training

Aan de hand van de gegevens die we van tevoren verzamelen, ontwikkelen we een plan op maat. Een plan afgestemd op jou. Dit doen we volgens onze eigen unieke aanpak. Het plan is specifiek ontworpen om steeds wat meer van je lichaam te vragen. Zo behaal je elke keer optimale progressie en resultaat.

Voedingsadvies

Een gezond en doelgericht voedingspatroon is essentieel voor het behalen van jouw doel. Je coach adviseert en begeleidt je hierin. Om inzicht in je levensstijl en voedingspatroon te krijgen, stelt je coach je veel vragen tijdens de eerste afspraak. Zo ontwikkelen we een persoonlijk plan. Dit doen we voor al onze cliënten. Daarna analyseren we je lichaamsbouw en doorlopen we je doelstellingen. Wat hieruit volgt, voegen we samen tot een transformatieplan, perfect op jouw lichaam en leven afgestemd.

Lange termijn

Vervolgens houden we je voortgang bij aan de hand van feedback die jij ons geeft. Zo kunnen we bijsturen waar nodig en je plan aanpassen. Veel andere diëten of adviezen laten complete voedselgroepen weg of vertrouwen op shakes. Dit plan doet dat niet en is niet alleen voor nu, maar voor de lange termijn. Zo kom je in de vorm van je leven. Wanneer je dat eenmaal bent, is het een kwestie van die vorm behouden.

Tools: het Fundamentals hand- en werkboek

Tijdens de eerste afspraak met je persoonlijke coach ontvang je het Fundamentals hand- en werkboek. Hierin lees en leer je meer over de basis van een gezond en vitaal leven. Met onze speciaal ontwikkelde handleiding weet je straks alles over mindset en gedrag, training, voeding en lifestyle en ken je alle tips en tricks. En belangrijker nog: alles wat je in dit boek opsteekt, leer je toepassen in je leven.

Meld je nu aan!

Meer informatie over het Fundamentals-programma? Schrijf je nu in of neem telefonisch contact op via 058-2038080 of 050-2110600.

Meld je aan!