GO180 Groningen_2

Darnell Bakker

Het werd al snel duidelijk dat een optimale balans in voeding, rust, stress, beweging, training en programmering van groot belang is. Als je dit wilt bereiken, help ik je graag en sta ik voor je klaar.

Specialisme

Dagelijks energiek zijn, plezier hebben en uitdagingen aangaan vind ik erg belangrijk bij het verbeteren van jouw levensstijl. Ik laat je graag zien dat het verdomd leuk is om sterk te worden, mentaal en fysiek. Dat is mijn missie.

  • Kracht- en spieropbouw
  • Coaching
  • Shaping en gewichtsverlies

Mijn achtergrond

Sport is er bij mij met de paplepel ingegoten. Op mijn zesde begon ik met judo en tien jaar later behaalde ik m’n zwarte band. Ik was actief als trainer, coach en scheidsrechter en stond regelmatig op de (inter)nationale wedstrijdmat. Het kracht- en conditiegedeelte, een stukje respect, veerkracht en plezier spraken me altijd aan in de vechtsport. Dit vond ik ook terug in crossfit. Het duurde daarom ook niet lang voordat ik een cursus volgde en zelf voor de groep stond.

Naast coaching, training en gezondheid, houd ik me vanuit mijn onderneming bezig met projecten op het gebied van zorg en veiligheid, gerelateerd aan informatiemanagement, innovatie en hulpverlening. Ik help bij de implementatie van ICT-innovaties of nieuwe processen, waarbij wensen vanuit de operatie centraal staan. Wanneer de plicht roept en de pieper gaat, vertrek ik tenslotte naar de brandweerkazerne om mijn steentje bij te dragen aan een veilige samenleving.

Ik krijg er veel energie van wanneer mensen elke training fitter, sterker en vrolijker binnenkomen. Hier blijf ik altijd voor gaan. Het is een drive die is ontstaan uit een zoektocht. Zo vroeg ik me af wat ervoor nodig was om je goed te voelen en te presteren in sport en op zakelijk gebied. Het werd al snel duidelijk dat een optimale balans in voeding, rust, stress, beweging, training en programmering van groot belang is. Als je dit wilt bereiken, help ik je graag en sta ik voor je klaar.