Voedingsadvies in Leeuwarden en Groningen

Wie wel eens een dieet heeft gevolgd weet dat het moeilijk vol te houden is, beperkte resultaten geeft en vaak een grote terugslag geeft zodra het oude voedingspatroon weer wordt aangenomen.

Voeding speelt een cruciale rol in het behalen van de gewenste resultaten. Wanneer je serieus aan de slag gaat met je lijf is het van belang dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt en vooral ook de juiste hoeveelheden. Eet je té veel, dan zal dit de resultaten net zo hard in de weg staan dan wanneer je te weinig eet of wanneer er te weinig variatie wordt toegepast in het eetpatroon. Een juist persoonlijk voedingsadvies hierin is erg belangrijk.

Voedingsconsult

Daarnaast is het belangrijk dat de doelstelling wordt bewaakt, elke week zal er daarom een tussentijdse evaluatie plaatsvinden om de voortgang te meten. Hiernaast zullen we doormiddel van onze GO180 Food app jou coachen wat belangrijk is voor het behalen van resultaat, maar ook wat passend is binnen jouw leefstijl. Het kunnen blijven volhouden is namelijk essentieel als het om resultaat gaat.

Wil jij meer over het belang van voeding weten jouw doelstelling? En wil je weten wat het juiste voedingspatroon voor jou is? Of heb je andere vragen aan ons? Neem dan CONTACT met ons op.