GO180 Groningen_18

Vacature Personal Trainer / Coach

Waar draait het voor jou om? GO180 zoekt een gedreven Parttime Personal Trainer/Coach

Ben jij geïnteresseerd in trainingsprincipes en voedingskunde, een echte teamspeler en wil jij altijd het beste uit jezelf halen? Dan is dit het kantelpunt, het moment waar het om draait! GO180 Groningen én Leeuwarden zijn op zoek naar nieuwe Personal Trainers en Coaches. We zoeken iemand die een goede basisopleiding heeft en zich vol enthousiasme verder wil ontwikkelen en specialiseren. Iets voor jou? Lees dan vooral verder.

Wie zijn wij?

Bij GO180 werken we met een gedreven team dat elke dag alles op alles zet om het beste uit onze leden te halen. Dat doen we met hoge kwaliteitsstandaarden en niet alleen vanuit een sportvisie: onze aanpak richt zich op de complete levensstijl. Vanuit een diepgewortelde motivatie gaan onze leden aan de slag om hun leven om te draaien. De coaches in ons team helpen ze daar vanuit een eenduidige visie mee. Ons team is hecht en ingericht op persoonlijke groei. Jij krijgt binnen ons team dan ook volop gelegenheid om je te ontwikkelen!

Wie ben jij?

Jij bent communicatief vaardig, servicegericht, flexibel, representatief (practice what you preach) en een echte teamspeler. Gedragsverandering, psychologie, communicatie, training en voedingskunde zijn een passie voor jou. Jij hebt HBO werk en denkniveau met minimaal een MBO niveau 4 vak- gerelateerde opleiding afgerond, maar bent nog lang niet uitgeleerd. Je hebt namelijk zin om bij onze club verder te werken aan je kennis en visie. Als je meer verdiepende opleidingen als Precision Nutrition, N1 Education, Overload en/of Chivo hebt gevolgd, is dat een absolute pre. Bovenal ben je gedreven om onze leden te helpen om hun leven om te draaien!

Hier draait het om

Wil jij onderdeel worden van onze clubs? Dan horen we graag van je. Solliciteer dan door jouw motivatiebrief met cv te mailen naar bas@go180.nl voor Leeuwarden of naar wouter@go180.nl voor locatie Groningen. Uiteraard kan je ook het het formulier hieronder invullen.

Solliciteer nu

Zie jij jezelf nu al als onderdeel van dit team? Solliciteer nu!

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.