15 tips die helpen bij afvallen op de lange termijn

Vacature Personal Trainer / Coach

Ben jij mijn nieuwe collega? GO180 zoekt een gedreven Personal Trainer/Coach

Ben jij geïnteresseerd in trainingsprincipes en voedingskunde, een echte teamspeler en wil jij altijd het beste uit jezelf en anderen halen? Dan is dit het kantelpunt, het moment waar het om draait! GO180 Leeuwarden is op zoek naar een nieuwe Personal Trainer en Coach. We zoeken iemand voor parttime 20 – 30 uur, die een goede basisopleiding heeft en zich vol enthousiasme verder wil ontwikkelen, specialiseren en doorgroeien in ons bedrijf. Iets voor jou? Lees dan vooral verder.

Wie zijn wij?

Bij GO180 werken we met een gedreven team dat elke dag alles op alles zet om het beste uit onze leden te halen. Dat doen we met hoge kwaliteitsstandaarden en niet alleen vanuit een sportvisie: onze aanpak richt zich op de complete levensstijl. Vanuit een diepgewortelde motivatie gaan onze leden aan de slag om hun leven om te draaien. De coaches in ons team helpen ze daar vanuit een eenduidige visie mee. Ons team is hecht en ingericht op persoonlijke groei. Jij krijgt binnen ons team dan ook volop gelegenheid om je te ontwikkelen! Je start met een contract voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wie ben jij?

Jij bent communicatief vaardig, servicegericht, flexibel, representatief (practice what you preach) en een echte teamspeler. Gedragsverandering, psychologie, communicatie, training- en voedingskunde zijn een passie voor jou. Jij hebt HBO werk en denkniveau met minimaal een MBO niveau 4 vak- gerelateerde opleiding afgerond, maar bent nog lang niet uitgeleerd. Je hebt namelijk zin om bij onze club verder te werken aan je kennis en visie. Als je meer verdiepende opleidingen als Precision Nutrition, N1 Education, Overload en/of Chivo hebt gevolgd, is dat een absolute pre. Bovenal ben je gedreven om onze leden te helpen en te bouwen aan een gezonde leefstijl!

Samen verder bouwen!

Wij bieden je een toffe en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij G0180 betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd. Wil jij onderdeel worden van onze club in Leeuwarden? Dan horen we graag van je. Solliciteer dan door jouw motivatiebrief met cv te mailen naar Jeroen (jeroen@go180.nl). Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem contact op met Jeroen Dijkstra op telefoonnummer 06 48 52 01 45.

Sluitingsdatum: 23 april 2023

Uiteraard kan je ook het formulier hieronder invullen.

Zie jij jezelf als de nieuwe Personal Trainer/ Coach voor onze club in Leeuwarden?

Solliciteer nu

Zie jij jezelf nu al als onderdeel van dit team? Solliciteer nu!