Het verhaal van Evert-Jan

Ervaringen | Hielke van der Lei | 01 april 2021

Personal training Leeuwarden

Evert-Jan sloot zich bij GO180 aan doordat hij helemaal klaar was met z’n eigen lichaam. “Vooral mijn rugklachten speelden vaak heel erg op.” Dat bewoog hem ertoe op zoek te gaan naar een trainer of sportschool die hem kon ondersteunen. “Zo kwam ik uiteindelijk bij GO180 terecht.” Die keuze bleek al gauw de juiste te zijn: “Vanaf moment één had ik het volste vertrouwen in mijn coach Martijn, en wist ik dat we dit samen zouden doen.”

Wanneer Evert-Jan terugkijkt, ziet hij hij veel verbetering. “Fysiek ben ik een stuk sterker geworden en m’n conditie is beter dan ooit.” Daarnaast raakte hij zijn rugklachten kwijt, een van de eerste motivaties om GO180 te benaderen. Naast zijn fysieke voortgang maakte hij ook mentale stappen. “Het feit dat ik geen pijn meer heb, betekent dat er geen negatieve gedachtes meer door m’n hoofd gaan waarom ik dingen niet zou kunnen. Ik kan tegenslagen veel beter verwerken.”

Zo droeg GO180 bij aan de verbeterde versie van Evert-Jan, iets wat hij andere mensen met vergelijkbare uitdagingen ook aanraadt. “Wanneer je voor GO180 kiest, investeer je in jezelf en maak je enorme stappen. Zowel fysiek als mentaal. Tenminste, als je bereid bent de push-ups te doen.”

Deel dit verhaal: