Het verhaal van Anton

Ervaringen | 04 oktober 2021

De meerwaarde van afvallen met een personal trainer

Overal zijn programma’s die gericht zijn op afvallen. Maar wat als je graag wilt aankomen?

Af en toe kom je iemand tegen die zegt dat hij of zijn kan eten wat hij/ zijn wil, maar nooit aankomt. Ik was ook zo’n iemand.
Voor mij was dit feit moeilijk te accepteren. Omdat ik me zo lang ik me kan herinner ondergewicht heb. Gelukkig ben ik, na vele jaren zelf te sporten met onvoldoende resultaat, bij GO180 terechtgekomen.

Na een prettige intake werd ik gekoppeld aan coach Janine. Na de kennismaking en het assessment zijn we van start gegaan. Mijn doel: 6 kilo in gewicht (met name spiermassa) aankomen. Janine ging voor mij aan de slag. Een plan met gerichte eet, beweeg en leefadviezen die me geholpen hebben om de juiste én gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen.

In het begin was dit moeilijk, want het koste me al moeite om 2500 calorieën te eten. Het doel was uiteindelijk om 3850 calorieën in te nemen per dag. Een uitdaging! Dit moest ook rustig opgebouwd worden en gelukkig na 7 weken kon mijn lichaam dit eindelijk aan.

Het sporten in combinatie met het vele eten zorgde bij mij voor veel misselijkheid bij de training. Hierdoor voelde het alsof ik de hele dag voor niets had gegeten. Dit werd gelukkig snel opgepakt. Janine heeft er voor gezorgd dat dit niet meer gebeurde, door het trainingsschema aan te passen. Dit zorgde ervoor dat de misselijkheid verdween en de trainingen weer veel beter voelden.

Nu 6 maanden later heb ik mijn doel bereikt en was ik 6 kilo aangekomen!
Maar dat is niet het enige resultaat! Want inmiddels zit ik nu veel lekkerder in mijn vel en ik ben helemaal tevreden met mijn lichaam.

Deel dit verhaal: