De voordelen van online coaching

Kennis | | 11 maart 2021

Online coachingprogramma

Na een pilot van een aantal maanden zijn wij sinds twee weken officieel gestart met ons online coachingprogramma. Dit stond al een hele tijd gepland, maar door de opgelegde tijdelijke sluiting van onze gyms in verband met de strijd tegen het corona-virus was het een vrij eenvoudige keuze om dit direct prioriteit te geven. Mensen zitten nu al een tijdje verplicht thuis en kunnen niet naar een gym om te trainen of coaching te ontvangen. Na een aantal weken van omschakelen, wennen en afwachten is het nu wel duidelijk dat de sportscholen nog een tijd gesloten zullen blijven. Een ideaal moment om met online coaching te starten en zo aan je fitness- en gezondheidsdoelen te werken. Wat zijn nu precies de voordelen van een online coach?

Altijd contact

De online coach van GO180 begeleidt jou op afstand via het internet. Dat wil zeggen dat je contact hebt via email, WhatsApp, onze eigen online community en video calls. Zo is er altijd een manier om je coach vragen te stellen, het schema door te nemen, je progressie in te zien of om eerdere communicatie terug te lezen.

Prijs

Online coaching is een stuk betaalbaarder dan fysieke personal training, terwijl de resultaten niet eens minder hoeven te zijn. Doordat je met je online coach niet fysiek hoeft af te spreken kan het kostenplaatje lager blijven. Daarnaast scheelt het ook nog eens reistijd van jezelf én de coach.

Verbluffende resultaten

Uit onze pilot blijkt dat mensen die een online traject volgen net zulke verbluffende resultaten kunnen behalen als de mensen die fysiek bij ons in de gym trainen. Je bent wel aangewezen op je eigen discipline tijdens de trainingen, maar je coach zal je daar ook weer bij helpen om eruit te halen wat erin zit.

Opgeleide coaches

De coaches die jou bij GO180 helpen tijdens het online traject hebben de beste opleidingen in ons vakgebied gehad en kunnen jou zodoende heel goed helpen, ongeacht waar je begint, wat je doelstelling is, of eventuele gezondheidsklachten die je op dit moment hebt.

In je eigen tijd

Een ander groot voordeel van online coaching is dat je vooral in je eigen tijd kunt trainen. Zo kun je ervoor kiezen om ’s ochtends voor je werk alvast te trainen, of juist ’s avonds laat, als de kinderen al in bed liggen. Zo hoef je ook geen oppas te regelen of op een bepaalde tijd op een afspraak te verschijnen. Fitness of PT in Leeuwarden doe je bij GO180.

Kennis overdracht

Doordat bij GO180 enkel goed opgeleide coaches werken zal ook in het online traject ons motto ‘motivation through education’ heel sterk naar voren komen. Wij willen jou leren hoe jij met jouw lijf het beste resultaat kunt behalen én behouden. Een extra voordeel van online coaching is dat je alle gedeelde kennis weer terug kunt lezen in de communicatie met je persoonlijke coach.

Het blijft persoonlijk

Coaching in ons online traject is nog steeds persoonlijk en volledig op maat. Zo maken we jouw trainingsprogramma aan de hand van de trainingsmogelijkheden die jij hebt en stellen we het voedingsplan volledig af op jouw doelstelling en persoonlijke voorkeuren. Geen enkele cliënt is hetzelfde, dus ook geen enkel traject zal hetzelfde zijn. Dat betekent exclusief maatwerk voor een fractie van de prijs.

Ben je benieuwd en wil je meer weten over ons online coaching programma? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al jouw vragen.

Deel dit verhaal: