GO180 Leeuwarden 93

PT training

Ben je op zoek naar een doeltreffende manier om jezelf een gezonder levensstijl aan te meten? Volg dan PT-training.

PT training bij GO180

PT training bij GO180

Nadat je al lange tijd worstelt met het volhouden van je sportroutines en lekkere maar ongezonde snacks moeilijk kan weerstaan, is het nu de tijd om het roer om te gooien. Misschien ben je al op de goede weg in het aanpassen van je leefstijl, maar kan je wat extra ondersteuning gebruiken. Laat je professioneel begeleiden door een van onze GO180-coaches tijdens individuele PT training. Meer hierover lees je op deze pagina. Ontdek daarnaast hoe ook onze voordelige groepstraining GO2Gether effectief bijdraagt aan het versterken van je lichaam en geest.

Werken aan je persoonlijke doelen

Merk je op het moment dat je te veel aan het zoeken bent naar manieren om gezonder te leven en niet vooruit lijkt te komen? Je hebt voor jezelf een trainingsschema opgesteld dat je in het begin trouw volgde, maar al gauw naast je hebt neergelegd. Je hebt diverse voedingsapplicaties op je telefoon waarvan je de meldingen steeds vaker negeert. En door werk of andere omstandigheden heb je simpelweg geen tijd of fut meer om aandacht te steken in een gezond leefpatroon.

Hoe graag je het ook wilt, de conclusie is dat het je tot nu toe niet is gelukt om jezelf te begeleiden in het bereiken van een gezonder leefstijl. Je ziet je doel om gezonder te leven voor je, maar de weg ernaartoe is lastig. Juist als je voortdurend met jezelf deze strijd aangaat, is het goed om je te laten begeleiden. Door bij ons in Leeuwarden een PT training te volgen, leer je om onder toeziend oog van je persoonlijke coach hoe je jouw doel kan bereiken. En al snel ontdek je dat er meer kracht en uithoudingsvermogen in je schuilt dan je aanvankelijk dacht. Heb jij 100% toewijding om deze PT training te beginnen en af te maken?

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Om jou optimaal te kunnen ondersteunen, hanteren we een duidelijke werkwijze. De bewezen effectiviteit ervan is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en op ervaringen van honderden cliënten die je zijn voorgegaan. De werkwijze sluiten we aan op jouw persoonlijke behoeften, zodat jij en je coach gericht aan je doel voor een gezonder eet- en beweegpatroon kunnen werken.

  1.       We starten de PT training met een uitvoerig assessment waarin het startpunt wordt bepaald. Hoe ziet je huidige leefstijl eruit en wat je is je lichamelijke conditie? Hoe is je dag-en-nachtritme en zijn er stressveroorzakende factoren die je gezondheid beïnvloeden? Wat doe je om te bewegen en welke voedingspatroon volg je? Met deze kennis stel je samen met je coach concrete doelen op die je tijdens de PT training voortdurend voor ogen houdt.
  2.       Vanuit het startpunt ga je het traject aan om je persoonlijke doelen na te streven. Aansluitend op je leefstijl en op je persoonlijke capaciteiten stellen we een sport- en voedingsschema op waarmee je wordt uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen.
  3.       Door de resultaten actief te monitoren, houden we goed bij hoe de PT training gaat en of je op schema loopt. In je lichaam en geest zal je voelen dat er vooruitgang is. Zie je de resultaten ook nog op papier, dan geeft dat alleen maar meer motivatie om door te gaan.

PT training bij GO180

Ga met jezelf de strijd aan tegen een ongezond leefstijl door tijdens de PT training je lichamelijke en geestelijke conditie te verbeteren. Onze GO180-coaches hebben de kennis en ervaring om je te ondersteunen bij het behalen van je persoonlijke doelen. Ben jij er klaar voor? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of meld je meteen aan, via join now

Aanmelden voor PT-training?

Wij begeleiden je graag! Kom in contact met ons en we werken gezamenlijk aan het verbeteren van jouw lichamelijke en geestelijke conditie.