DSC_2861_GO180_Bart Lindenhovius

Ontdek GO180’s nieuwe club!

Ontdek GO180’s nieuwe club!

Ontdek GO180’s nieuwe club!

Wees welkom op de openingsdag van onze nieuwe club aan Tesselschadestraat 31 en maak kennis en leer meer over onze persoonlijke aanpak op het gebied van training, voeding, mindset en herstel.

Meld je aan voor een gratis proefles, ontmoet onze coaches en leer meer over onze werkwijze. Tijdens het intakegesprek bespreken we al je doelen en wensen. Je hoort hoe we je kunnen helpen en krijgt een korte training van ons. Zo kijken we ook welk programma het beste bij jou past, en dat geheel vrijblijvend.

Meld je aan vóór 28 februari en krijg 15% korting! 

Wil je bijvoorbeeld in een kleine groep werken aan jouw persoonlijke doelen? Dan is GO2Gether iets voor jou! In een groep van maximaal acht personen train je volgens je persoonlijke trainingsschema en voedingsadvies. Dat doe je twee keer per week onder begeleiding van je coach in onze ruime gym, die van alle gemakken is voorzien. Je coach staat altijd voor je klaar en geeft je alle adviezen en ondersteuning die je nodig hebt.

Bij dit programma inbegrepen:

Werk samen met jouw coach aan jouw individuele doelen. Trainen, doe je in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht.

  • Persoonlijk assessment
  • Drie, zes of twaalf maanden training in een kleine groep
  • Voedingsadvies
  • Wekelijkse monitoring
  • Maandelijkse themasessies en groepscoaching

Meld je aan

Heb je interesse? Vul dan het onderstaande formulier in om jouw gratis proefles te boeken. Onze coaches nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze werkwijze

Persoonlijk assessment

We beginnen met een uitgebreid assessment. Daarbij stellen we je vragen om inzicht te krijgen in je leefstijl en voedingspatroon. We analyseren je huidige lichaamsbouw en bespreken de doelen die je wilt behalen. Zo komen we tot een transformatieplan en advies dat perfect op jouw lichaam en leven is afgesteld.

Personal training in een kleine groep

Op basis van de informatie die tijdens het assessment verzameld hebben, gaan we aan de slag. We ontwikkelen een persoonlijk transformatieplan dat elke keer weer wat meer van je lichaam vraagt. Elke week train je twee keer, samen met je groepsgenoten, onder begeleiding van jouw personal coach in onze high end club. Daarbij werk je volgens een persoonlijk trainingsschema en krijg je volop persoonlijke aandacht.

GO180 receptenboek HR68

Voedingsadvies

Een gezond en doelgericht voedingspatroon is essentieel voor het bereiken van jouw doel. Daarom kun je bij je coach terecht voor antwoorden op al je vragen over voeding. Hij of zij geeft je advies waarmee je je doelen bereikt.

Wekelijkse monitoring

We laten niets aan het toeval over. Daarom monitoren we jouw progressie en sturen we waar nodig bij. Dat doen we aan de hand van onze speciaal ontwikkelde app en tools. We brengen je progressie, voedingspatroon en resultaten in kaart. Daarbij kijken we veel verder dan alleen je gewicht en vetpercentage; belangrijke aspecten zoals energie- en krachtniveau, motivatie en hormoonlevels worden ook in kaart gebracht.

Maandelijkse themasessies en groepscoaching

Tijdens jouw programma wordt er maandelijks een thema-educatie en coachingsessie georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten worden diverse onderwerpen behandeld. Onze vier pijlers (mindset, training, voeding en herstel) staan hierbij altijd centraal.