Recensie Marc Hoogeveen

Na jaren lang een ongezonde levensstijl te hebben geleefd werd het de hoogste tijd om het roer om te gooien. 1,5 jaar terug trok ik de stoute schoenen aan en ging ik naar de sportschool bij mij in de buurt. Met hulp van een maat was het mij al gelukt om 10 kilo af te vallen, hierna stagneerde de progressie en bleef ik hangen. Ik was nog lang niet bij mijn doel en heb besloten om de hulp van professionals in te schakelen. Lang hoefde ik niet te zoeken want GO180 was de eerste de beste waar mijn oog op viel en dit moest het dan ook zeker worden!

Vanaf het moment van de eerste intake en trainingen had ik er de volste vertrouwen in mijn doel met behulp van de professionals van GO180 te kunnen behalen. Ik wist dat er nog fikse aanpassingen moesten komen in mijn levensstijl maar ik moest en zal mijn doel behalen! 

De grootste aanpassing is natuurlijk het eten en drinken, van veel koolhydraten voorheen naar nu voor mijn gevoel nagenoeg niks. Daarnaast veel eiwitten en gezonde vetten (wist niet eens dat die bestonden). 

Hierdoor merkte ik dat door mijn eetpatroon aan te passen en het trainen ik mij veel fitter en vitaler voel dan ooit tevoren. Hierdoor werd mijn denkwijze ook automatisch omgegooid en ging ik makkelijker nee zeggen tegen die vroeger o zo lekkere dingen.

Naast het lichamelijk trainen is het ook mentaal een goede training. Ik vond het altijd moeilijk om naar mijzelf te kijken en daar over te oordelen. Soms moet je jezelf een schop onder je reet geven en dat heb ik als lastig ervaren. Door de goede ondersteuning bij GO180 merkte ik dat ik elke maand grote stappen hierin maak.

Op dit moment ben ik erg blij met het resultaat en ben ik voor mijzelf gelijk al nieuwe doelen gaan stellen. Daarnaast ben ik veel eerlijker naar mijzelf en heb al veel grote keuzes gemaakt in de privé/werk sfeer waarmee stressfactoren behoren tot de verleden tijd!

Ik heb zoals je kunt lezen al veel geleerd bij GO180, van de juiste houdingen, het correct uitvoeren van de oefeningen tot het trainen van mijn mentale gesteldheid.

FULL MIND & BODY CONTROL

Nu straks mijn eerste half jaar erop zit, heb ik al besloten verder te gaan bij GO180 en daarnaast ook weer aan de slag te gaan bij de sportschool in de buurt. Het wordt hoog tijd om te stoppen met roken en hierdoor mij nog fitter te voelen en nog sneller mijn nieuwe doelen te kunnen behalen.

ik kan iedereen mee geven: Stop met twijfelen, trek je stoute schoenen aan en ga naar GO180 zij zijn jouw middel om die doelen die je voor ogen hebt te behalen! Door zowel de fysieke als mentale trainingen leer je jezelf veel beter kennen waardoor je doelen behalen makkelijker gaat dan ooit te voren!