Loop binnen voor jouw gezondheidscheck

Hoe gezond ben jij eigenlijk? Ontdek het tijdens ons inloopspreekuur. Iedere woensdag staat onze deur voor je open. Kom gerust langs voor een vrijblijvende check!

Gezondheid op nummer één

Gezondheid op nummer één

Wil jij de beste versie van jezelf worden? De belangrijkste instrumenten die je daarvoor nodig hebt, zijn jouw mindset en lichaam. Wij geloven dat ieder lijf in staat is pijntjes en klachten op te lossen. Maar soms heeft het daar wat extra hulp bij nodig. GO180 gaat verder waar sportscholen stoppen. Bij ons staat jouw fysieke en mentale gezondheid voorop. Wij helpen jouw lichaam terug in balans te brengen. Door met aandacht en volgens bewezen technieken te werk te gaan, goed te luisteren en onszelf continu te verbeteren, haal jij het maximale uit jouw leven. De toewijding die jij ons geeft, krijg je van ons terug.

Ons vrijblijvende inloopspreekuur 

Ben je enthousiast over de werkwijze van GO180, maar wil je ons eerst beter leren kennen? Iedere woensdag staan wij voor je klaar om al jouw gezondheidsvragen te beantwoorden. Bovendien bepalen we samen jouw vertrekpunt aan de hand van een InBody-meting.

Daarnaast ontvang je ook nog een leuke goodiebag! Benieuwd? Waai gerust binnen of meld je aan via onderstaand inschrijfformulier. Selecteer een tijdsvak van een halfuur waarin onze volledig focus op jou ligt. 

Join ons inloopspreekuur