Hielke van der Lei

“Ik wil van waarde zijn voor de mensen om me heen, zodat zij de beste versie van zichzelf kunnen worden”. Waar draait het voor jou om?

Waar draait het voor jou om?

Waar draait het voor jou om?

“Soms hóór je het kwartje gewoon vallen. Zo’n ‘aha-moment’, waarop plots alles duidelijk wordt. Dat is zo mooi om te zien. Hét beginpunt van een levensveranderende reis.” Hielke van der Lei, mede-oprichter en eigenaar van GO180, miste dat kwartje nogal eens bij andere sportscholen. “Daar ligt de focus op ‘binnen drie weken een blokjesbuik’ en op ‘daarom’ in plaats van ‘waarom’. Maar juist die waarom-vraag is cruciaal”, legt Hielke uit. “Alleen als je weet wat je diepste drijfveren zijn, kun je jouw fysieke en mentale doelstellingen behalen.” In sportmaatje en trainer Jeroen Dijkstra vond Hielke zijn lotgenoot en samen besloten ze een sportschool op te richten die, zo mogen we gerust zeggen, 180 graden anders is dan alle andere sportscholen. “Gericht op het verbeteren van de kwaliteit van jouw leven. Op groei en het beste resultaat in alle facetten van jouw bestaan.”

De drie belangrijkste tools voor succes

“Kijk, ik hoef nou niet te vertellen dat het misschien goed is om iets minder te snoepen, meer te bewegen, eerder naar bed te gaan of om afscheid te nemen van jouw pakje sigaretten. Dat weet je zelf immers allang”, vertelt Hielke. Maar waarom is het dan zo moeilijk om toch blijvend resultaat te boeken? “Natuurlijk is training ontzettend belangrijk, net zoals een gezond en uitgebalanceerd voedingsprogramma. Maar minstens zo belangrijk is coaching op mindset. Wáárom wil je veranderen? En waarom lukt het tot nu toe niet? Pas als we tot de kern komen en dat kwartje valt, kunnen we blijvend resultaat boeken.”

Personal training

“De term ‘trainer’ dekt dan ook niet de lading”, legt Hielke uit. “Wij doen veel meer dan dat. Wij zijn lifestyle coaches die je helpen om niet alleen fysiek, maar ook mentaal weerbaar te worden.” Dat vraagt om advies op maat en een een persoonlijke aanpak volledig afgestemd op jouw doelstellingen. Bij iedere stap in het proces, word je ondersteund door een personal trainer van GO180. “De afgelopen jaren heb ik heel wat cursussen gevolgd en talloze boeken, artikelen, onderzoeken en verhandelingen versleten. Ik wil gewoon de beste coach worden, zodat ik van nog meer waarde kan zijn voor mijn omgeving.”

Personal goals

Personal goals

“‘If you want to change the world, start off by making your bed’, zei een Amerikaanse admiraal uit de marine eens. En dat is het: begin eerst maar eens met de kleine veranderingen in je levensstijl. Wedden dat je dan de smaak te pakken krijgt?” Hielke kan het weten. Want wat ooit begon als kleine, unieke sportschool in Leeuwarden, groeit langzaam uit tot een waar begrip. “En dat is slechts het begin”, vertelt Hielke. “Ik geloof echt dat wij met ons professionele team niet alleen het verschil kunnen maken voor onze leden, maar naar verloop van tijd zelfs impact kunnen uitoefenen op de gezondheid van onze gehele samenleving. Dat is het doel. Daar werken we iedere dag keihard voor.”

Benieuwd wat Hielke voor jou kan betekenen?

Vul het formulier in en planeen vrijblijvende intake.