Els Boek

“Met een gezond lijf run je ook een gezond bedrijf”. Waar draait het voor jou om?

Els Boek: “GO180 is zoveel meer dan alleen een sportschool”

Els Boek: “GO180 is zoveel meer dan alleen een sportschool”

“En dan ben je plots kaal….” Terwijl de rest van ‘t land proostte op een gelukkig 2019, kreeg Els Boek in december 2018 de diagnose borstkanker. “Kijk dan kun je de kop laten hangen. Maar het enige dat ik dacht was: gáán. Go! Alles eruit halen wat erin zit.” En terwijl de eigenaresse van Jumbo Zuiderburen in Leeuwarden de ene week een chemokuur kreeg, stond ze de andere week weer op de trappers in de sportschool. “Ik had nooit zo door die kuren kunnen ‘fietsen’ als GO180 er niet was geweest”, vertelt Els. “GO180 is zoveel meer dan alleen een sportschool.” Het gaat bij GO180 niet alleen om het behalen van je fysieke doelstellingen, maar ook om je mentale doelstellingen. Om de allerbeste versie van jezelf te worden. “En dat is het ’m nou net. Zelfs in de moeilijkste periode van mijn leven, hielp GO180 mij het beste uit mezelf te halen.

De beste keuze

Ik ben ervan overtuigd dat je alleen in staat bent om een onderneming te dragen als je goed in je vel zit en fit bent”, vertelt Els Boek. “En dan krijg je plots het bericht dat je borstkanker hebt.” Els wist dat ze alleen met en sterk lijf en een goede conditie haar ziekte de baas kon blijven. Daarom besloot ze zich in te schrijven bij GO180. “De beste keuze die ik had kunnen maken.

Uit de schaduw

Hielke en zijn collega’s ontmoetten me natuurlijk tijdens de moeilijkste periode van mijn leven. Ook voor hen was dit nieuw. Maar ze hielpen me als geen ander.” Niet alleen door Els aan het werk te zetten op een fitnessapparaat, maar ook door uitvoerig samen in gesprek te gaan. “‘In de schaduw kun je niet groeien’, zeg ik altijd tegen mijn medewerkers. GO180 haalde me uit mijn eigen schaduw, zodat ik mezelf verder kon ontwikkelen.

“Ik wil nog fitter worden”

“Ik wil nog fitter worden”

Langzaam slokt het ‘gewone’ leven Els weer op. “Ik ben nog niet de oude, maar ik voel me goed.” Els’ doel voor de komende tijd is om nog fitter en energieker te worden. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. “Met de hulp van GO180 moet het lukken. En Ik daag mijn personeel uit om met me mee te doen.” Met elkaar, maar bovenal voor elkaar. “Want je gezondheid is onbetaalbaar.”

Benieuwd naar onze GO180-programma?

Plan vrijblijvend de een intake gesprek in.