Hier draait het om

Alleen met een fit en gezond leven kun je een krachtig leven leiden. Waar draait het voor jou om?

Waar draait het om voor jou?

Waar draait het om voor jou?

Twee keer per week schiet je in je sportoutfit, je eet gezond, neemt (soms) de trap in plaats van de lift en ligt iedere avond klokslag half elf onder de wol. “Maar waarom voel ik me nog steeds zo lusteloos? Waarom lukt het niet om het leven te leiden dat ik zou willen?” Je bent niet de enige die deze vragen stelt. Sterker nog, deze vragen liggen aan de basis van jouw reis bij GO180. De personal trainers van GO180 gaan samen met jou aan de slag om niet alleen je fysieke, maar ook je mentale doelstellingen te behalen. Dat vraagt om een andere aanpak, een die veel verder gaat dan die van de sportschool om de hoek. 180 graden anders om precies te zijn. Naast een trainingsschema en voedingsplan op maat, gaan we samen op zoek naar het ‘waarom’ achter jouw handelen, het gevoel achter jouw doel. Immers: alleen als je weet wat jouw drijft én tegenhoudt, kun je levensveranderende resultaten bereiken.
Het ultieme doel? De kwaliteit van jouw leven verbeteren en de beste versie van jezelf worden. Let’s GO!

Hier draait het voor ons om

“Mijn lijf is mijn instrument”

Als je als 6-jarige al staat te schitteren op de bühne, dan moet het theater wel je bestemming zijn. En zo geschiedde. Maar wat als je plots niet meer zo comfortabel op dat podium staat? Wat als je niet meer zo zelfverzekerd bent? “Dan is het tijd om in actie te komen”, vertelt Bart Roelofs. “Mijn lijf is immers mijn ultieme instrument.” Bart schakelde de hulp in van GO180, een gouden set, zo bleek. “GO180 gaf mij een stukje van mezelf terug dat ik door de jaren verloren was.” Benieuwd naar het verhaal van Bart?

 

“GO180 hielp mij het beste uit mezelf te halen”

Stel je voor: je hebt alles op de rit, je runt het bedrijf waar je altijd al van droomde, je hebt een warme vriendenkring opgebouwd en dan stort alles in… Het overkwam Els Boek, die de diagnose borstkanker kreeg. “Ik wist dat ik alleen met een sterk lijf en een goede conditie deze ziekte kon overwinnen.” De eigenaresse van Jumbo Zuiderburen in Leeuwarden ging samen met GO180 een zware maar ook mooie reis tegemoet. “Een reis die ik nooit had kunnen maken zonder de hulp van GO180.  Benieuwd naar het verhaal van Els?

“Ik geloof dat we impact kunnen uitoefenen op onze hele samenleving ”

“Ik hoef jou niet te vertellen dat het misschien goed is om iets minder te snoepen en meer te bewegen. Dat weet je zelf immers allang”, vertelt Hielke van der Lei, mede-oprichter van GO180. “Wat je nodig hebt om levensveranderende resultaten te bereiken is coaching op mindset.” Ik geloof echt dat wij met ons professionele team niet alleen onze leden kunnen helpen, maar uiteindelijk zelfs impact kunnen uitoefenen op de gezondheid van onze hele samenleving. Dat is het doel.” Benieuwd naar het verhaal van Hielke?

 

Are you ready to GO180?

Ga jij ook voor levensveranderende resultaten? Schrijf je nu in voor onze vrijblijvende intake.